• Persoonlijk advies op maat
  • Gegarandeerd hoogwaardige kwaliteit
  • Vakkundig en specialistisch team

Eindeloze kleur- en materiaalkeuze

We bieden u een ruim assortiment met verschillende tapijten: hoogpolig, laagpolig, luspool of gesneden pool. Er zijn eindeloos veel mogelijkheden. U kunt kiezen uit kleuren, materialen en structuren. Wanneer je kiest voor een tapijt, wordt geluid gedempt. Daarnaast zorgt tapijt voor een gezonder binnenklimaat. De structuur zorgt er voor dat de stofdeeltjes uit de lucht worden gefilterd en in het tapijt blijven steken. Hierdoor creëert u met tijdig stofzuigen een gezond binnenklimaat.

Onderhoud van een tapijt

Natuurlijk heeft iedere vloer onderhoud nodig, gelukkig is het heel eenvoudig bij een tapijt vloer. De meeste vlekken kunnen eenvoudig worden verwijdert met water en een doek. Wanneer dit niet voldoende is of er een hardnekkige vlek is van bijvoorbeeld rode wijn, hebben wij voor u een tapijt reiniger en vlekkenwonder van James.

Wij helpen u graag bij de realisatie van uw woningaankleding! Is een tapijt iets voor u? Neem gerust contact met ons op of kom langs bij ons in de showroom!

Bekijk hier ons tapijt

Authentiek, vooruitstrevend en eerlijk

Sinds 1953 is Jabo een begrip op de Nederlandse tapijtmarkt. Jabo heeft drie kernwaarden: authentiek, (Nederlands vakmanschap met oog voor detail) vooruitstrevend (innoverende producten met levenslange duur) en eerlijk (hoogwaardige kwaliteit met pure materialen). Een team van interne- en externe specialisten wordt er gewerkt aan de ontwikkeling van stoffen en verschillende kleuren. Zo maken tapijten plaats voor vernieuwde tapijten.

Door de snelle technologische ontwikkelingen blijven innoveren

Van Besouw is een merk met rijke historie. Zo’n 180 jaar geleden werd dit bedrijf gestart door Familie Van Besouw uit Goirle. Gesteund door de snelle technologische ontwikkelingen bleef Van Besouw innoveren. Belangrijk ankerpunt: in de jaren ’60 ontwikkelde Van Besouw het befaamde lusjestapijt; in samenwerking met industrieel ontwerper Benno Premsela.

Van landelijk tot modern en industrieel

Met Montinique heeft u voor iedere woonstijl een passende oplossing, van landelijk en klassiek tot modern en industrieel. Bent u op zoek naar een trendy PVC vloer of tapijt? Dan bent u bij Montinique aan het juiste adres!

Eerlijkheid hoog in het vaandel

Ambiant heeft veel ervaring op het gebied van vloeren. Ze brengen onder andere PVC vloeren, vinyl vloeren en tapijt vloeren uit. De kernwaarden van Ambiant zijn eerlijkheid, betrouwbaarheid en de beste prijs-kwaliteit verhouding in de markt. Voor elke vloer heeft Ambiant een type en kleur vloer, zodat u uw woonstijlen terugziet in de vloeren.

Gebruik van hoogwaardige technieken

Het bedrijf Interfloor bestaat al sinds 1828 en heeft een lange traditie op het gebied van vloerbedekking. Tapijt en vinyl van Interfloor onderscheiden zich door het gebruik van hoogwaardige industriële technieken. Dat is mogelijk door jarenlange ervaring: enerzijds met ontwikkelaars en producenten, anderzijds met wensen van veeleisende consumenten.

Van uw huis een thuis maken

Bonaparte is onderdeel van het merk Desso en gespecialiseerd in vloertapijten. Het doel van Bonaparte is op een eerlijke manier tapijt te produceren en van jouw huis een thuis te maken. De tapijten zijn behaaglijk en brengen het huiselijke gevoel in jouw woning. Moderne kleuren, opvallende dessins en verschillende structuren. De tapijten van Bonaparte komen in veel soorten.

Richt op superieur vloerontwerp

Desso, als leverancier van hoogwaardig kamerbreed tapijt en karpet, richt zich voornamelijk op superieur vloerontwerp. Parade en Bonaparte vallen onder het merk Desso. Deze dochtermerken hebben elk hun eigen specialiteiten en eigenschappen. Naast deze twee dochtermerken heeft Desso een ruim assortiment aan tapijten en karpetten.

Voor iedere woonstijl een passende oplossing

Van landelijk en klassiek tot modern en industrieel. Natuurlijk wilt u dat uw huis er volgens de laatste trends uitziet. De tapijten van Hebeta zijn daarom ook voorzien van trendy kleuren. Puur kwaliteit dat niet alleen duurzaam is, maar ook nog eens een goede uitstraling geeft aan uw huis. Bent u op zoek naar warm tapijt? Kies voor een Hebeta tapijt!

Ontwikkeling en productie in eigen huis

Edel Carpets produceert hoogwaardig tapijt sinds 1918. Innovatie is onderdeel van de Edel cultuur. Edel Carpets is een moderne Nederlandse tapijtproducent. Ontwikkeling, productie en verkoop gebeurt allemaal in eigen huis. Dit gebeurt niet vaak bij tapijtfabrikanten. Er wordt dagelijks gekeken naar de komende trends en daar wordt handig op ingespeeld.

De perfecte basis voor uw interieur

Nouwens-Bogaers hebben al jarenlange ervaring met het maken van tapijten. Van oorsprong komen ze uit Tilburg, waar de handel van wollen tapijten het groots was. Tegenwoordig wordt het bedrijf met veel plezier geleid door de derde generatie. Traditionele waarden worden vertaald naar hedendaagse vormgeving. In het assortiment van Nouwens-Bogaers zitten wollen en polyamide tapijten.

Gemaakt van hoogwaardige garens

Parade is onderdeel van het merk Desso. De vloerbedekkingen van Parade zijn gemaakt van hoogwaardige garens, waardoor ze binnen het topsegment vallen. U kunt daardoor rekenen op een lange levensduur. Alle vloersoorten hebben zodoende een sfeervolle en luxe uitstraling. Ze voelen zacht aan, geven sfeer en zijn duurzaam. Ook komt het de gezondheid van u en uw naasten ten goede. Er wordt namelijk enkel gebruik gemaakt van duurzame en herbruikbare materiaalsoorten.

De laatste trends en technologieën

In 1960 is Belakos gestart als tapijtfabrikant en als familiebedrijf en inmiddels uitgegroeid tot een groothandel voor tapijt en PVC. De medewerkers van Belakos zitten niet stil. Ze krijgen trainingen om op de hoogte te zijn van de laatste trends en technologieën op het gebied van PVC en tapijt.

1

Wij maken van uw huis een écht thuis

2

Wij garanderen hoogwaardige kwaliteit

3

Vakkundig team

Kom naar onze showroom

Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:30 – 17:30 uur
Woensdag
09:30 – 17:30 uur
Donderdag
09:30 – 17:30 uur
Vrijdag
09:30 – 21:00 uur
Zaterdag
09:00 – 17:00 uur
Zondag
Gesloten