• Persoonlijk advies op maat
  • Gegarandeerd hoogwaardige kwaliteit
  • Vakkundig en specialistisch team

Kleuren en mogelijkheden

Met een PVC vloer zijn de mogelijkheden eindeloos: van prachtige houtstructuren en visgraat vloeren tot betonlooks en unieke designs. Doordat er geen regelmatig terugkerend patroon is bij de houtstructuren, heeft iedere vloer een uniek karakter. Ook de populaire visgraat vloer kan gemakkelijk gelegd worden met een PVC vloer.

Onderhoudsvriendelijkheid van een PVC vloer

PVC vloeren zijn onderhoudsvriendelijk, geluids- en warmte isolerend. Loopgeluiden worden tot een minimum beperkt, ideaal met kinderen. PVC vloeren zijn ook geschikt voor vloerverwarming én koeling.

Wij helpen u graag bij de realisatie van uw woningaankleding! Is een PVC vloer iets voor u? Neem gerust contact met ons op of kom langs bij ons in de showroom!

Bekijk hier onze pvc vloeren

keukenvloer van pvc in grote banen gelegd

De uitstekende variëteit biedt flexibiliteit

De JAB ANSTOETZ Groep is een middelgroot familiebedrijf dat sinds 1946 staat voor stijlvol leven en wordt geassocieerd met kostbare stoffen. JAB Anstoetz heeft een ruim assortiment aan PVC vloeren. De uitstekende variëteit aan plank- en tegelafmetingen biedt nog meer flexibiliteit, waardoor kleine kamers net zo creatief kunnen worden ontworpen als grote.

Kwaliteit en duurzaamheid voorop

Berry Alloc biedt een ruime waaier van PVC. De collectie krijgt een levenslange garantie mee, is duurzaam en voldoet aan alle huidige esthetische en technische vereisten: kwaliteit, een variëteit van afwerkingen, duurzaamheid, lange levensduur en gemakkelijke plaatsing. De trends en de nieuwste technologische verbeteringen leiden om onze klanten te inspireren en blij te maken.

Duurzame en betrouwbare designvloeren

mFlor pvc vloeren zijn de laatste jaren steeds populairder en gewilder geworden. Door de speciale eigenschappen van mFLOR PVC vloeren, zijn deze vloeren een geschikt alternatief voor laminaat, parket en andere vloerbedekkingen. Bij mFLOR wordt er bewust gekozen voor duurzame, betrouwbare en veilige designvloeren. In het belang van jou én het milieu.

Uitblinkers in slijtvastheid

Moduleo is opgericht in 1997 en bevindt zich al jaren in de vloerenbranche. Moduleo vloeren zijn betrouwbaar en hebben dan ook een minimale garantie van 15 jaar. Alle producten van Moduleo worden uitvoerig getest en beschikken over een R10 anti-sliprating. Dit betekent dat ze aan de voeten veiliger zijn dan heel wat van hun natuurlijke tegenhangers.

Vloeren die uw kamer een boost geven

Moduleo Moods is onderdeel van het bedrijf Moduleo. Moduleo Moods is een speciale collectie die is uitgebracht, ingespeeld op de trends van nu. Moduleo Moods is anders dan een standaard PVC vloer. Dit komt doordat er gespeeld is met verschillende patronen en kleuren, om jouw kamer net die extra boost te geven.

Hoge kwaliteit vloer met verrassende designs

TFD is al jaren gespecialiseerd op het gebied van PVC vloeren. TFD combineert een hoge kwaliteit vloer, met veel verschillende en verrassende designs. Met hun uitgebreide collectie en jarenlange kennis is er voor elk interieur een oplossing. TFD vloeren brengen een ruimte tot leven en vergen weinig tot geen onderhoud. Kies voor de hout- of steenlook die het beste bij uw interieur past.

Milieu is een topprioriteit

Therdex kijkt inmiddels terug op 10 jaar product- en conceptontwikkeling. Therdex focust zich op PVC vloeren en millieu is hierbij een topprioriteit. Therdex PVC Vloeren zijn voorzien van bio-weekmakers, dus ftalaat vrij . Dat is een belangrijke punt, voor ons, en vooral voor het milieu. De vloeren van Therdex zijn ontzettend sterk. Bij ruimtes die intensief gebruikt worden, is deze vloer zeker aan te raden.

Vooroplopers op het gebied van vloeren

Vivafloors is in 2010 opgericht in het Overijsselse Goor. Ze hebben een hecht en betrokken team dat voortdurend voorop weet te lopen op het gebied van vloeren. Vivafloors heeft een ruim assortiment aan vloeren, ingespeeld op de trends van nu. De vloeren zijn bijzonder authentiek en hebben alle voordelen die PVC met zich meebrengt.

De laatste trends en technologieën

In 1960 is Belakos gestart als tapijtfabrikant en als familiebedrijf en inmiddels uitgegroeid tot een groothandel voor tapijt en PVC. De medewerkers van Belakos zitten niet stil. Ze krijgen trainingen om op de hoogte te zijn van de laatste trends en technologieën op het gebied van PVC en tapijt.

Innovatie en duurzaamheid aan de top

Bent u op zoek naar een unieke trendy vloer maar vind je innovatie en duurzaamheid ook belangrijk? Kijk dan eens naar een Tarkett vloer. De collectie bestaat uit uitvoeringen die zijn geïnspireerd op de natuur. Trakett is een merk dat respect heeft voor het millieu. De vloeren van Trakett zijn van topkwaliteit.Topkwaliteit is de waarde van Trakett en deze waarde behalen ze door innovatie en duurzame manieren.

Van landelijk tot modern en industrieel

Met Montinique heeft u voor iedere woonstijl een passende oplossing, van landelijk en klassiek tot modern en industrieel. Bent u op zoek naar een trendy PVC vloer of tapijt? Dan bent u bij Montinique aan het juiste adres!

Marktleider van vloerbedekkingen

Forbo Flooring System is de marktleider op het gebied van vloerbedekkingen. Forbo Flooring Systems heeft een breed assortiment aan vinyl, marmoleum en PVC vloeren. Zo’n 90% van hun producten wordt geproduceerd op Nederlandse bodem.

Eerlijkheid hoog in het vaandel

Ambiant heeft veel ervaring op het gebied van vloeren. Ze brengen onder andere PVC vloeren, vinyl vloeren en tapijt vloeren uit. De kernwaarden van Ambiant zijn eerlijkheid, betrouwbaarheid en de beste prijs-kwaliteit verhouding in de markt. Voor elke vloer heeft Ambiant een type en kleur vloer, zodat u uw woonstijlen terugziet in de vloeren.

1

Wij maken van uw huis een écht thuis

2

Wij garanderen hoogwaardige kwaliteit

3

Vakkundig team

Kom naar onze showroom

Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:30 – 17:30 uur
Woensdag
09:30 – 17:30 uur
Donderdag
09:30 – 17:30 uur
Vrijdag
09:30 – 21:00 uur
Zaterdag
09:00 – 17:00 uur
Zondag
Gesloten