• Persoonlijk advies op maat
  • Gegarandeerd hoogwaardige kwaliteit
  • Vakkundig en specialistisch team

Soorten matten

Wij bieden uiteenlopende schoon-, borstel- en droogloopmatten aan. Deze matten hebben allebei hun eigen functie. Voor een grote hoeveelheid wateropname is een droogloopmat de geschikte oplossing. Om zand en vuiligheid weg te halen is een schoonloopmat perfect. Een borstelmat verwijdert effectief hardnekkig vuil, denk aan modder dat diep in de groeven van uw schoen zit.

Alle matten zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren zoals: grijs, zwart of bruin. Daarnaast hebben we ook gemêleerde matten waar je bijna/tot geen vuiligheid op kan zien. Benieuwd naar onze matten? Kom langs bij ons in de showroom of neem contact met ons op!

Bekijk hier onze matten

Eerlijkheid hoog in het vaandel

Ambiant heeft veel ervaring op het gebied van vloeren. Ze brengen onder andere PVC vloeren, vinyl vloeren en tapijt vloeren uit. De kernwaarden van Ambiant zijn eerlijkheid, betrouwbaarheid en de beste prijs-kwaliteit verhouding in de markt. Voor elke vloer heeft Ambiant een type en kleur vloer, zodat u uw woonstijlen terugziet in de vloeren.

Strakke vloer met een industriële uitstraling

Forbo Flooring System is de marktleider op het gebied van vloerbedekkingen. Zo’n 90% van hun producten wordt geproduceerd op Nederlandse bodem. U heeft een ruime keuze in diverse natuurlijke motieven die nauwelijks van het echt te onderscheiden zijn. De vloeren van Forbo zorgen ervoor dat mensen op een prettige manier met elkaar kunnen wonen, werken en verblijven.

Onderscheidend en compleet

Het bedrijf Hamat is specialist in vloer en entreezones. Hamat levert matten voor binnen en buiten. Door middel van verticale integratie van het productieproces, levert Hamat exclusieve producten van hoogwaardige kwaliteit. Hamat is onderscheidend, compleet en speelt in op de laatste trends. De impact op het milieu wil Hamat zoveel mogelijk beperken.

1

Wij maken van uw huis een écht thuis

2

Wij garanderen hoogwaardige kwaliteit

3

Vakkundig team

Kom naar onze showroom

Kom onze producten eens in de winkel bekijken, hieronder vindt u de openingstijden van onze showroom
Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:30 – 17:30 uur
Woensdag
09:30 – 17:30 uur
Donderdag
09:30 – 17:30 uur
Vrijdag
09:30 – 21:00 uur
Zaterdag
09:00 – 17:00 uur
Zondag
Gesloten
Neem contact op