• Persoonlijk advies op maat
  • Gegarandeerd hoogwaardige kwaliteit
  • Vakkundig en specialistisch team

Voor elke vloer heeft Ambiant een type en kleur vloer, zodat u uw woonstijlen terugziet in de vloeren.

PVC

PVC vloeren zijn, mede door de Ambiant PVC vloerencollectie, een enorme trend in Nederland. Tien jaar geleden al maakte Ambiant PVC vloeren toegankelijk en betaalbaar voor de Nederlandse markt. Ruime keuze, kwaliteit en een betaalbare collectie PVC vloeren, dat is waar Ambiant voor staat. Ambiant PVC vloeren zijn stil, geluiddempend, sterk en duurzaam. Dit maakt de vloeren bijvoorbeeld uitermate geschikt voor jonge gezinnen. Ambiant PVC vloeren zijn vochtbestendig, gemakkelijk te reinigen en erg hygiënisch doordat vuil niet kan doordringen in de gesloten toplaag.

Vinyl

Een Ambiant vinylvloer is trendy, betaalbaar, divers en in veel ruimtes naadloos te leggen. De toplaag van vinyl is tegenwoordig van een kwaliteit die nauwelijks van laminaat is te onderscheiden. Met een lange levensduur is Ambiant vinyl een duurzame vloer die gemakkelijk in onderhoud is. Laat je iets vallen en wil je de vloer schoonmaken? De Ambiant Vinyl vloer kan het allemaal hebben. Met deze eigenschappen is een Ambiant Vinyl vloer heel breed inzetbaar en ook nog eens vriendelijk voor de portemonnee.

Tapijt

De Ambiant Tapijt collectie is met ruim 25 jaar bestaansrecht niet meer weg te denken bij de Nederlandse woninginrichters. Het comfort van Ambiant Tapijt is fijn. Met een betaalbare, kwalitatieve tapijtcollectie maakt Ambiant dit comfort toegankelijk voor iedereen. Daarnaast zorgt tapijt voor een gezonder binnenklimaat. De structuur van het tapijt zorgt er voor dat de stofdeeltjes uit de lucht worden gefilterd en in het tapijt blijven steken. Met goed en tijdig stofzuigen ontstaat er juist een gezonder binnenklimaat. 

Tapijt samen met vtwonen

Vtwonen is natuurlijk bekend van de vele tv-programma’s. De meesten weten ook nog dat ze een eigen meubelcollectie hebben. Maar wist u dat vtwonen ook een collectie heeft met tapijten samen met Ambiant en Forbo? Wist u dat het tapijt van Ambiant en vtwonen naast vloerbedekking ook geschikt is voor de trap? En naast dat de tapijten kamerbreed verkrijgbaar zijn, zijn de tapijten ook op maat als vloerkleed beschikbaar. Dit is leuk om te combineren met jouw interieur! De tapijten zijn ingespeeld op de laatste trends, denk daarbij aan visgraat en stonewashed, wat zorgt voor een stoere look.

Bij Rhetap vinden we dat bij elk interieur een passende vloer te vinden is. Bent u benieuwd naar het merk Ambiant en hun tapijt- en PVC vloeren? Kom gerust langs in onze showroom en wij geven u uitgebreid advies over de verschillende soorten patronen en kleuren.

Kom naar onze showroom

Kom onze producten eens in de winkel bekijken, hieronder vindt u de openingstijden van onze showroom
Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:30 – 17:30 uur
Woensdag
09:30 – 17:30 uur
Donderdag
09:30 – 17:30 uur
Vrijdag
09:30 – 21:00 uur
Zaterdag
09:00 – 17:00 uur
Zondag
Gesloten
Neem contact op