• Persoonlijk advies op maat
  • Gegarandeerd hoogwaardige kwaliteit
  • Vakkundig en specialistisch team

Vinyl heeft een aantal voordelen: het heeft een kleine prijs voor hoogwaardige kwaliteit, is makkelijk schoon te houden en kan overal gelegd worden. Vinyl vloeren zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen, denk bijvoorbeeld aan een betonlook of een houtlook.

Kleuren en mogelijkheden

Vinyl vloeren zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren tegels, hout en designs van een beton- tot houtlook. Ook is vinyl warmte-isolerend, daardoor heeft het een prettig contact gevoel. Daarnaast is vinyl een tikkeltje zacht en voelt het niet zo koud aan. Vinyl is zeer geschikt voor vloerverwarming en badkamers!

Forbo x vtwonen

Deze exclusieve samenwerking tussen de Forbo designers en het vtwonen team hebben een sfeervolle collectie uitgebracht. Dit vinyl is oersterk en geschikt voor bijna elke ruimte in uw huis.

Onderhoud van vinyl vloeren

Het onderhouden van een vinyl vloer is heel eenvoudig. Daarnaast zijn deze vloeren vochtbestendig. Onze producten van James reinigen en beschermen de vinyl vloer.

Wij helpen u graag bij de realisatie van uw woningaankleding! Is vinyl iets voor u? Neem gerust contact met ons op of kom langs bij ons in de showroom!

Bekijk hier ons vinyl

Badkamer

Innovatie en duurzaamheid aan de top

Bent u op zoek naar een unieke trendy vloer maar vind je innovatie en duurzaamheid ook belangrijk? Kijk dan eens naar een Tarkett vloer. De collectie bestaat uit uitvoeringen die zijn geïnspireerd op de natuur. Trakett is een merk dat respect heeft voor het millieu. De vloeren van Trakett zijn van topkwaliteit.Topkwaliteit is de waarde van Trakett en deze waarde behalen ze door innovatie en duurzame manieren.

Eerlijkheid hoog in het vaandel

Ambiant heeft veel ervaring op het gebied van vloeren. Ze brengen onder andere PVC vloeren, vinyl vloeren en tapijt vloeren uit. De kernwaarden van Ambiant zijn eerlijkheid, betrouwbaarheid en de beste prijs-kwaliteit verhouding in de markt. Voor elke vloer heeft Ambiant een type en kleur vloer, zodat u uw woonstijlen terugziet in de vloeren.

Kwaliteit, creativiteit en sfeer in uw huis

Headlam is een groothandel gespecialiseerd in gordijnen en vinyl. Ze bieden vele mogelijkheden op het gebied van raamdecoratie en vloeren. Kwaliteit en creativiteit; dat zijn de kernkwaliteiten van Headlam. Wanneer u voor Headlam gordijnen of vinyl kiest, dan kiest u voor sfeer in uw huis. Headlam heeft naast de eigen collecties ook een collectie met Mart Visser uitgebracht.

Gebruik van hoogwaardige technieken

Het bedrijf Interfloor bestaat al sinds 1828 en heeft een lange traditie op het gebied van vloerbedekking. Tapijt en vinyl van Interfloor onderscheiden zich door het gebruik van hoogwaardige industriële technieken. Dat is mogelijk door jarenlange ervaring: enerzijds met ontwikkelaars en producenten, anderzijds met wensen van veeleisende consumenten.

Marktleider van vloerbedekkingen

Forbo Flooring System is de marktleider op het gebied van vloerbedekkingen. Forbo Flooring Systems heeft een breed assortiment aan vinyl, marmoleum en PVC vloeren. Zo’n 90% van hun producten wordt geproduceerd op Nederlandse bodem.

1

Wij maken van uw huis een écht thuis

2

Wij garanderen hoogwaardige kwaliteit

3

Vakkundig team

Kom naar onze showroom

Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:30 – 17:30 uur
Woensdag
09:30 – 17:30 uur
Donderdag
09:30 – 17:30 uur
Vrijdag
09:30 – 21:00 uur
Zaterdag
09:00 – 17:00 uur
Zondag
Gesloten