• Persoonlijk advies op maat
  • Gegarandeerd hoogwaardige kwaliteit
  • Vakkundig en specialistisch team

Dat is mogelijk door jarenlange ervaring: enerzijds met ontwikkelaars en producenten, anderzijds met wensen van veeleisende consumenten en projectmatige gebruikers. Deze ervaringen hebben ze vertaald naar hun vinyl en tapijten. Interfloor vloerbedekkingen gaan jaren mee door de continue hoge kwaliteit.

Vinyl

Aan warmte, comfort en veiligheid worden hoge eisen gesteld aan tapijt en vinyl van Interfloor. Maar ook aan de technische aspecten van de vloerbedekking worden strenge eisen gesteld. Denk bijvoorbeeld aan: brandwerendheid, kleurechtheid en onderhoudsgemak. Deze kernwaarden zijn zeer belangrijk voor het vinyl en tapijt van Interfloor.

Tapijt

Het tapijt van Interfloor is stijlvol en modern. Onze collectie Interfloor tapijten bestaat uit honderden verschillende tapijten. De collectie bestaat uit tapijten voor particulieren en bedrijven. Van goedkope tapijten voor starters tot duurzame tapijten voor ondernemers. Er is voor iedereen een Interfloor tapijt. De vloerbedekking is gemaakt van hoogwaardige materialen, waardoor het tapijt lang mooi blijft en u er dus lang van kunt genieten!

Bij Rhetap vinden we dat bij elk interieur een passende vloer te vinden is. Wilt u meer weten over Interfloor en het tapijt en vinyl? Kom gerust langs in onze showroom en wij geven u uitgebreid advies over het merk en de verschillende soorten vinyl en tapijt.

Kom naar onze showroom

Kom onze producten eens in de winkel bekijken, hieronder vindt u de openingstijden van onze showroom
Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:30 – 17:30 uur
Woensdag
09:30 – 17:30 uur
Donderdag
09:30 – 17:30 uur
Vrijdag
09:30 – 21:00 uur
Zaterdag
09:00 – 17:00 uur
Zondag
Gesloten
Neem contact op