• Persoonlijk advies op maat
  • Gegarandeerd hoogwaardige kwaliteit
  • Vakkundig en specialistisch team

Soorten behang

Er zijn 2 soorten behang om uit te kiezen. Elk behang heeft zijn voordelen en nadelen. In ons assortiment hebben we vliesbehang en glasweefselbehang. Klik hieronder om daar meer informatie over te vinden!

Ruim assortiment behang

Bent u benieuwd of Rhetap het behang in de collectie heeft wat u zoekt? Kom gerust langs bij ons in de showroom en we bespreken de eindeloze opties. Heeft u vragen over behang? We helpen u graag met het vinden van een geschikte behangsoort. U kunt ook altijd contact met ons opnemen.

Gepassioneerd designer & fabrikant

Het merk Arte is opgericht in 1981 en staat bekend om de schitterende muurbekledingen die er gedurende de jaren op de markt zijn gebracht. Arte zit onder andere in Belgie, Parijs, Londen en natuurlijk in Nederland.

Trendsetter op het gebied van behang

BN wallcovering is een oer-hollands behangmerk dat zijn oorsprong vindt in de jaren 20 van de vorige eeuw. Vanuit Huizen worden nog steeds mooie, vernieuwende en kwalitatieve behangproducten ontworpen en geproduceerd. Deze behangproducten worden ontworpen door specialisten die alles weten op het gebied van trends en kleuren. De kleuren en designs zijn geïnspireerd op de trends en het moderne leven.

Innovatie en creativiteit centraal

Eijffinger is al meer dan 140 jaar specialist op het gebied van gordijnen en behang. In al deze jaren staat innovatie en creativiteit centraal bij het merk Eijffinger. De Eijffinger gordijnen en behang zijn te ontdekken door de vrolijke prints en designs. Eijffinger is gespecialiseerd in het ontwerpen, verkopen en exporteren van een breed spectrum aan hoogwaardige behangcollecties en interieurstoffen.

Uitgesproken stijl en tegelijk toegankelijk

HookedOnWalls is een merk van de Arte groep, een Europese ontwerper en fabrikant van high-end muurbekleding met België als thuisbasis. Arte werd opgericht in 1981 en heeft intussen wereldwijd een stevige reputatie opgebouwd wat kwaliteit, technische kennis en innovatie. HookedOnWalls is een designer behangmerk met een uitgesproken eigen smaakvolle stijl.

Uitstekende kwaliteit voor een goede prijs

Noordwand heeft een breed spectrum aan verschillende stijlen en soorten behang. Allemaal met één ding gemeen: uitstekende kwaliteit voor een goede prijs. Noordwand Walldecoration is een importeur, exporteur en distributeur van wandbekleding met als thuisbasis Nederland. Het behang van Noordwand staat bekend om zijn hoge kwaliteit en technieken.

Leverbaar voor praktisch elke toepassing

Het bedrijf Intervos biedt kwalitatief hoogwaardige collecties in glasweefsel, renovlies en behang. Intervos richt zich op de totale breedte van de professionele wandbekledingsmarkt. Ze onderscheiden zich door een ruim en divers assortiment, met onder andere glasweefsel en behang. Intervos is één van de toonaangevende fabrikanten van glasweefselbehang en andere muur producten.

Franse elegantie

Casamance is van origine een Frans stof-en wandbekleding merk. Casamance ontwerpt en produceert tijdloze meubilair, vindt de klassiekers van morgen uit en creëert tijdloze ontwerpen voor stijlvolle interieurs. Het merk heeft 15 dochterondernemingen en is wereldwijd aanwezig met 3 showrooms in Parijs, Londen en Culemborg. Het behang van Casamance geven energie aan eigentijdse interieurs en verwarmen elke ruimte in huis. Het ontwerpteam van stylisten wordt erkend als het hart en de ziel van Casamance en zet al zijn passie in om grafische unieke patronen en de prachtigste kleuren te creëren van hoge kwaliteit materialen. Op zoek naar iets unieks? Bekleed uw woning dan met Casamance behang in een elegante Franse stijl.

De perfecte groene oplossing voor uw muren

Met haar West-Vlaams gewortelde roots, gaat de geschiedenis van de familie Masureel terug tot de 16de eeuw. Zij dragen een groot cultureel erfgoed met zich mee en nemen dit als referentie voor hun missie. Kunst, vakmanschap en respect voor de natuur kenmerken de creaties van Masureel. De collecties zijn geïnspireerd op een rijk archief van historisch behang en stoffen en een collectie moderne & hedendaagse kunst. Zij zijn vastbesloten om te blijven werken aan een betere toekomst, Masureel is een van de eerste behang producenten die PVC-vrije wandbekleding op waterbasis creëert, die schrobbaar en zeer gemakkelijk te reinigen is.

1

Wij maken van uw huis een écht thuis

2

Wij garanderen hoogwaardige kwaliteit

3

Vakkundig team

Kom naar onze showroom

Kom onze producten eens in de winkel bekijken, hieronder vindt u de openingstijden van onze showroom
Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:30 – 17:30 uur
Woensdag
09:30 – 17:30 uur
Donderdag
09:30 – 17:30 uur
Vrijdag
09:30 – 21:00 uur
Zaterdag
09:00 – 17:00 uur
Zondag
Gesloten
Neem contact op