• Persoonlijk advies op maat
  • Gegarandeerd hoogwaardige kwaliteit
  • Vakkundig en specialistisch team

Vanuit Huizen worden nog steeds mooie, vernieuwende en kwalitatieve behangproducten ontworpen en geproduceerd. Deze behangproducten worden ontworpen door specialisten die alles weten op het gebied van trends en kleuren.

Behang

Ben je op zoek naar modern behang? Dan is BN Walls de perfecte keuze voor al uw behangproducten. BN Walls is de trendsetter op het gebied van behang, en dat is te zien! De kleuren en designs zijn geïnspireerd op de trends en het moderne leven. Ook voor kinderen heeft BN Walls ontzettend leuke behangproducten in verschillende kleuren en vormen. Ga je voor een klassiek behang of liever een modern behang? BN Walls is van alle markten thuis! Benieuwd wat BN Walls voor behang heeft? Kom dan langs in onze showroom en laat je inspireren.

Bij Rhetap vinden we dat bij elk interieur passend behang te vinden is. Bent u benieuwd wat BN Walls u te bieden heeft? Kom gerust langs in onze showroom of neem contact met ons op. Wij kunnen u uitgebreid geven advies over het merk BN Walls en hun behang. We beantwoorden al uw vragen.

Kom naar onze showroom

Kom onze producten eens in de winkel bekijken, hieronder vindt u de openingstijden van onze showroom
Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:30 – 17:30 uur
Woensdag
09:30 – 17:30 uur
Donderdag
09:30 – 17:30 uur
Vrijdag
09:30 – 21:00 uur
Zaterdag
09:00 – 17:00 uur
Zondag
Gesloten
Neem contact op