• Persoonlijk advies op maat
  • Gegarandeerd hoogwaardige kwaliteit
  • Vakkundig en specialistisch team

Soorten buitenzonwering

Kiest u voor buitenzonwering? Dan heeft u veel keuzemogelijkheden. Bekijk hieronder alle mogelijkheden en kies de buitenzonwering die het best bij uw huis past!

Biedt meer dan alleen schaduw

Het bedrijf Sattler is in 1875 opgericht. De zonweringdoeken van Sattler voldoen dus al sinds 1875 aan de hoogste eisen. Tijdens het productieproces van de zonweringstoffen op de productielocaties in Oostenrijk worden hoogwaardige materialen gebruikt. Hier is jarenlang onderzoek naar gedaan, en deze onderzoeken lopen nog steeds.

Toonaangevend merk van buitenzonwering

Sunmaster is al bijna 50 jaar een toonaangevende producent van buitenzonwering. Bovendien is Sunmaster de uitvinder van screens, de schermen die voor je raam naar beneden zakken. Tegenwoordig maakt Sunmaster vrijwel alle typen zonwering dus kunt u voor alle zonwering bij Sunmaster terecht. Sunmaster schenkt ontzettend veel aandacht aan design. Ze volgen de lifestyletrends en passen deze toe op de zonweringstoffen.

Dé sfeermaker in een interieur

Zonnelux produceert een breed assortiment aan kwalitatieve raamdecoratie. Zonnelux vindt namelijk dat ieder raam een sieraad verdient. Raamdecoratie is dé sfeermaker in een interieur en Zonnelux hebben voor ieder raam een passende oplossing. Maatwerk vraagt om flexibiliteit en goed vakmanschap. En dat is precies wat Zonnelux doet.

Passie voor daglicht en frisse lucht

Velux is het merk om uw dakramen mee te bekleden. Al meer dan 75 jaar zijn ze één van de grote namen op het gebied van raambekleding. Velux probeert de kwaliteit van frisse lucht en daglicht te verbeteren in combinatie met hun raamdecoratie.Deze passie voor daglicht, frisse lucht en comfortabelere leefomgevingen is de drijfveer van Velux.

Kom langs in onze sfeervolle showroom

1

Wij maken van uw huis een écht thuis

2

Wij garanderen hoogwaardige kwaliteit

3

Vakkundig team

Kom naar onze [showroom]

Kom naar onze showroom

Kom onze producten eens in de winkel bekijken, hieronder vindt u de openingstijden van onze showroom
Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:30 – 17:30 uur
Woensdag
09:30 – 17:30 uur
Donderdag
09:30 – 17:30 uur
Vrijdag
09:30 – 21:00 uur
Zaterdag
09:00 – 17:00 uur
Zondag
Gesloten
Neem contact op