• Persoonlijk advies op maat
  • Gegarandeerd hoogwaardige kwaliteit
  • Vakkundig en specialistisch team

Kleurmogelijkheden rolluiken

Er zijn verschillende kleurmogelijkheden voor uw rolluiken. Er zijn een aantal standaard kleuren. Daarnaast zijn de rolluiken verkrijgbaar in tal van de RAL-kleuren. Ook kleurencombinaties zijn mogelijk bij onze rolluiken. De standaard kleuren zijn:

  • Wit RAL (RAL 9010)
  • Crème -wit (RAL 9001)
  • Antraciet (RAL 9005)

Bediening rolluiken

Rhetap heeft drie verschillende soorten van bediening in het assortiment. Allereerst heb je de rolluiken met handbediening. Deze rolluiken moet je met de hand aanslingeren met een slingerstang. Daarnaast heb je de elektrische bediening. Deze rolluiken zijn gekoppeld aan een afstandbediening en een schakelaar. Deze rolluiken kan je dus ook van binnen openen of dicht doen. Ook hebben we rolluiken met bediening op afstand in het assortiment. Deze rolluiken kan je bedienen door middel van je smartphone of tablet. Je kan de rolluiken thuis of onderweg bedienen.

Toonaangevend merk van buitenzonwering

Sunmaster is al bijna 50 jaar een toonaangevende producent van buitenzonwering. Tegenwoordig maakt Sunmaster vrijwel alle typen zonwering dus kunt u voor alle zonwering bij Sunmaster terecht.

Passie voor daglicht en frisse lucht

Velux is het merk om uw dakramen mee te bekleden. Al meer dan 75 jaar zijn ze één van de grote namen op het gebied van raambekleding. Velux probeert de kwaliteit van frisse lucht en daglicht te verbeteren in combinatie met hun raamdecoratie.

Kom langs in onze sfeervolle showroom

1

Wij maken van uw huis een écht thuis

2

Wij garanderen hoogwaardige kwaliteit

3

Vakkundig team

Kom naar onze showroom

Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:30 – 17:30 uur
Woensdag
09:30 – 17:30 uur
Donderdag
09:30 – 17:30 uur
Vrijdag
09:30 – 21:00 uur
Zaterdag
09:00 – 17:00 uur
Zondag
Gesloten