• Persoonlijk advies op maat
  • Gegarandeerd hoogwaardige kwaliteit
  • Vakkundig en specialistisch team

Heb je last van huisstofmijtallergie? Wij hebben verschillende karpetten in het assortiment die u gewoon in uw woonkamer kunt leggen zonder last te hebben van allergieën. Bij het aanschaffen van een karpet of vloerkleed is het belangrijk om te bedenken hoe groot het kleed moet zijn. Wil je eenheid in de kamer? Plaats de poten van de bank of fauteuil op het karpet.

Karpet accessoires

Wij verkopen verschillende karpet accessoires om te zorgen dat het karpet schoon blijft en niet wegglijd. Bent u benieuwd naar de accessoires die we verkopen? Klik hieronder of neem contact met ons op!

Bekijk hier onze karpetten

Traditioneel gekoppeld aan moderne dessins

Brink & Campman produceert al sinds 1897 kwalitatief hoogwaardige vloerkleden. De combinatie van meer dan 100 jaar ervaring, vakmanschap en voortdurende productontwikkeling maakt dat Brink & Campman een begrip is. Het Nederlandse merk koppelt traditionele technieken aan moderne dessins. De karpetten van Brink & Campman zijn handgeknoopt, handgeweven of handgetuft.

De laatste trends op het gebied van stijlvol

Eurogros is een groothandel in karpetten. Het bedrijf is door de heer H.J. Mateboer opgericht in 1977. Vanuit een klein pandje in Hoogeveen werden fournituren en tapijt verkocht. De vraag naar karpetten was enorm, dus Eurogros bleef groeien. Nu is Eurogros uitgegroeid tot een groot bedrijf en inmiddels werkt de derde generatie er! De Eurogross karpetten en vloerkleden uit het brede en stijlvolle assortiment zijn echte sfeermakers voor het interieur!

Een gespecialiseerde firma met een meerwaarde

Dé groothandel in karpetten en tapijten. STG is een gespecialiseerde firma met een meerwaarde. Onze passie voor tapijten brengt ons ertoe voortdurend op zoek te zijn naar nieuwe trends in kleuren, kwaliteiten en tekeningen. Zonder daarbij de rijke geschiedenis van het klassieke tapijt te vergeten. We hebben een ruime voorraad en leveren snel en betrouwbaar.

Een elegante en unieke collectie

Mart Visser is oorspronkelijk modeontwerper, maar heeft een ook elegante collectie gordijnen uitgebracht. Dit heeft hij samen gedaan met Headlam, een gordijnen producent die wij ook verkopen. De unieke en veelzijdige collectie staat voor klasse en hoogwaardige materialen. De exclusieve interieurstoffen zijn duurzaam geproduceerd, met respect voor het milieu.

Richt op superieur vloerontwerp

Desso, als leverancier van hoogwaardig kamerbreed tapijt en karpet, richt zich voornamelijk op superieur vloerontwerp. Parade en Bonaparte vallen onder het merk Desso. Deze dochtermerken hebben elk hun eigen specialiteiten en eigenschappen. Naast deze twee dochtermerken heeft Desso een ruim assortiment aan tapijten en karpetten.

Kwaliteit van Hollandse bodem

Perletta staat al bijna 30 jaar garant voor unieke kwalitatief hoogstaande karpetten. Kwaliteit van Hollandse bodem. Perletta is begonnen als importeur van karpetten uit de landen als India, Nepal, Turkije en Kroatië. Hier werden zeer mooie handgeweven karpetten gemaakt en deze vielen zeer in de smaak. Ook werd de markt steeds groter. Het oog voor mooie karpetten resulteerde na enige tijd in het besluit om zelf Perletta karpetten te produceren.

Bekijk onze karpet accessoirres

1

Wij maken van uw huis een écht thuis

2

Wij garanderen hoogwaardige kwaliteit

3

Vakkundig team

Kom naar onze showroom

Kom onze producten eens in de winkel bekijken, hieronder vindt u de openingstijden van onze showroom
Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:30 – 17:30 uur
Woensdag
09:30 – 17:30 uur
Donderdag
09:30 – 17:30 uur
Vrijdag
09:30 – 21:00 uur
Zaterdag
09:00 – 17:00 uur
Zondag
Gesloten
Neem contact op