• Persoonlijk advies op maat
  • Gegarandeerd hoogwaardige kwaliteit
  • Vakkundig en specialistisch team

Karpet-stop

Een karpet-stop is een slimmigheidje die inzetbaar is bij karpetten. Het voorkomt dat het karpet gaat glijden en schuiven. De karpet-stop kan op maat geknipt worden met de schaar. Bovendien is een karpet-stop ook te gebruiken wanneer er in de vloer vloerverwarming zit verwerkt. De karpet-stop is verkrijgbaar in twee verschillende maten: 

  • 160 x 230
  • 190 x 290

Onderhoudsproducten

Voor reiniging en onderhoud van de karpetten biedt Rhetap de producten van James aan. Deze heeft een speciale tapijt/karpetten reiniger, genaamd: James Clean Master. Deze reiniger is alleen voor tapijt en karpetten en zorgt voor een ultieme reiniging.

Gespecialiseerd in onderhoudsmiddelen

Het bedrijf James is opgericht in 1927. Al bijna 100 jaar heeft James ervaring in onderhoudsmiddelen en karpetten, van generatie op generatie. James is gespecialiseerd in producten voor het onderhoud van vloeren, zoals tapijt, vloerkleden, vinyl, PVC, LVT, laminaat en meubelstoffen. James streeft ernaar om innovatieve en duurzame ideeën te gebruiken voor zijn producten en diensten.

Meer dan 50 jaar ervaring

Het bedrijf Estillon is opgericht in 1965. Al meer dan 50 jaar heeft Estillon ervaring in ondertapijten en ondervloeren. Estillon biedt een compleet assortiment ondervloeren en ondertapijten voor alle typen vloerbekleding. Het Nederlandse bedrijf is in Tilburg van start gegaan. Eind jaren 80 is Estillon gekocht door de heer Bosveld sr. en gevoegd bij groothandelsbedrijf Bohama, waar Saffier en Floor-US ook aan toebehoorden.

Bekijk hier onze andere karpetten

1

Wij maken van uw huis een écht thuis

2

Wij garanderen hoogwaardige kwaliteit

3

Vakkundig team

Kom naar onze showroom

Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:30 – 17:30 uur
Woensdag
09:30 – 17:30 uur
Donderdag
09:30 – 17:30 uur
Vrijdag
09:30 – 21:00 uur
Zaterdag
09:00 – 17:00 uur
Zondag
Gesloten