• Persoonlijk advies op maat
  • Gegarandeerd hoogwaardige kwaliteit
  • Vakkundig en specialistisch team

In India, Nepal, Turkije en Kroatië werden zeer mooie handgeweven karpetten gemaakt en deze vielen zeer in de smaak. Ook werd de markt steeds groter. Het oog voor mooie karpetten resulteerde na enige tijd in het besluit om zelf Perletta karpetten te produceren. Dit gebeurt tot op de dag van vandaag in de plaats Rabat in Marokko. Hier worden alweer 15 jaar op authentieke wijze de mooiste karpetten van Perletta geweven.

Karpetten

De karpetten van Perletta Carpets staan bekend om de hoogwaardige natuurlijke materialen. Perletta Carpets heeft een zeer divers en breed assortiment aan structuren, kleuren en afmetingen. Hierdoor past een karpet van Perletta bij bijna iedere woonstijl, dus ook die van jou! De ontwerpers van Perletta plaatsen tijdloze weefsels en onverwachte structuren in een nieuwe, moderne context. De karpetten van Perletta zijn zacht van grip en slijtvast. Het leuke van Perletta karpetten is dat deze veelal aan beide zijden te gebruiken zijn.

Bij Rhetap vinden we dat bij elk interieur een passende vloer te vinden is. Bent u benieuwd wat Perletta u te bieden heeft? Kom gerust langs in onze showroom of neem contact met ons op. Wij kunnen u uitgebreid geven advies over het merk Perletta en hun karpetten. We beantwoorden al uw vragen.

Kom naar onze showroom

Kom onze producten eens in de winkel bekijken, hieronder vindt u de openingstijden van onze showroom
Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:30 – 17:30 uur
Woensdag
09:30 – 17:30 uur
Donderdag
09:30 – 17:30 uur
Vrijdag
09:30 – 21:00 uur
Zaterdag
09:00 – 17:00 uur
Zondag
Gesloten
Neem contact op