• Persoonlijk advies op maat
  • Gegarandeerd hoogwaardige kwaliteit
  • Vakkundig en specialistisch team

De unieke en veelzijdige collectie staat voor klasse, souplesse en hoogwaardige materialen. De exclusieve interieurstoffen zijn duurzaam geproduceerd, met respect voor het milieu.

Gordijnen

De collectie bestaat uit 21 stijlvolle stoffen voor raamdecoratie en gordijnen, en is uniek en uitermate veelzijdig. De mix en match trend in de mode heeft Mart Visser vertaald naar zijn gordijnen. De stofsoorten en materialen zijn op elkaar afgestemd, maar tegelijkertijd zit er veel variatie in structuren. De gordijnen staan voor klasse en exclusiviteit.

Karpetten

De karpetten van de Mart Visser collectie zijn stijlvol en voor elk interieur passend. De collectie heeft 5 verschillende materialen, wol, katoen, polyester, viscose en sisal. Van design tot vintage in prachtige kleuren. Kom naar de showroom en bekijk en voel de materialen.

Bij Rhetap vinden we dat bij elk interieur een passend gordijn te vinden is. Wilt u door deze prachtige collectie gordijnstoffen geïnspireerd worden? Bezoek onze showroom en wij helpen u met zoeken!


Kom naar onze showroom

Kom onze producten eens in de winkel bekijken, hieronder vindt u de openingstijden van onze showroom
Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:30 – 17:30 uur
Woensdag
09:30 – 17:30 uur
Donderdag
09:30 – 17:30 uur
Vrijdag
09:30 – 21:00 uur
Zaterdag
09:00 – 17:00 uur
Zondag
Gesloten
Neem contact op