• Persoonlijk advies op maat
  • Gegarandeerd hoogwaardige kwaliteit
  • Vakkundig en specialistisch team

Parade en Bonaparte vallen onder het merk Desso. Deze dochtermerken hebben elk hun eigen specialiteiten en eigenschappen. Ben je op zoek naar een authentiek tapijt? Kies dan voor het merk Bonaparte. Wil je een eigentijds tapijt? Parade heeft een assortiment met de trends verwerkt in hun tapijten. Naast deze twee dochtermerken heeft Desso een ruim assortiment aan tapijten en karpetten.

Tapijt

Desso is een tapijtenfabrikant van eigen bodem. De collectie van het Nederlandse Desso bestaat uit een bijzondere mix van prints en materialen. Hierdoor vind je vast en zeker een Desso tapijt die past bij jouw smaak. De tapijten hebben allemaal net een wat andere structuur, prachtig en uniek. Zoek jij een tapijt dat juist in een romantisch of landelijk interieur tot zijn recht komt? Ook daarvoor heeft Desso geschikte vloerkleden. 

Karpetten

Excellente vormgeving is een prioriteit voor Desso. Desso laten ons inspireren door de laatste trends op gebieden als mode, architectuur, kunst en interieurdesign. En dat is te zien in hun karpetten. Ben je op zoek naar een modern karpet? Dan zijn de karpetten van Desso voor jouw de perfecte uitkomst. 

Bij Rhetap vinden we dat bij elk interieur een passende vloer te vinden is. Bent u benieuwd wat Desso u kan bieden? Kom gerust langs in onze showroom of neem contact met ons op. Wij kunnen u uitgebreid geven advies over het merk Desso en hun tapijten en karpetten.

Kom naar onze showroom

Kom onze producten eens in de winkel bekijken, hieronder vindt u de openingstijden van onze showroom
Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:30 – 17:30 uur
Woensdag
09:30 – 17:30 uur
Donderdag
09:30 – 17:30 uur
Vrijdag
09:30 – 21:00 uur
Zaterdag
09:00 – 17:00 uur
Zondag
Gesloten
Neem contact op