• Persoonlijk advies op maat
  • Gegarandeerd hoogwaardige kwaliteit
  • Vakkundig en specialistisch team

Alle vloersoorten hebben zodoende een sfeervolle en luxe uitstraling. Ze voelen zacht aan, geven sfeer en zijn duurzaam. Ook komt het de gezondheid van u en uw naasten ten goede. Er wordt namelijk enkel gebruik gemaakt van duurzame en herbruikbare materiaalsoorten. Perfect voor het milieu.

Tapijt

De tapijten van Parade zijn uitgebracht in kleuren van de laatste trends. Specialisten hebben deze kleuren uitgekozen, kijkend naar de toekomst van vloerbedekkingen. U kunt de tapijten kamerbreed leggen, maar u kunt ook een uniek vloerkleed op maat laten maken. Zo kunt u zorgen voor een uniek pronkstuk in uw huis. Wanneer u last heeft van stofdeeltjes, en/of wanneer u kampt met ademhalingsproblematiek, komt Parade u tegemoet: stofdeeltjes worden in de vloeren van Parade langer vastgehouden, behalve als u met de stofzuiger over het tapijt gaat. Dit zorgt voor minder tot geen hinder in luchtwegen. Bent u op zoek naar een authentiek tapijt? Kies dan voor een Bonaparte tapijt. Dit is een dochterbedrijf van het merk Desso, net zoals Parade zelf.

Bij Rhetap vinden we dat bij elk interieur een passende vloer te vinden is. Bent u benieuwd wat Parade nog meer in zijn mars heeft? Kom gerust langs in onze showroom of neem contact met ons op. Wij kunnen u uitgebreid geven advies over het merk Parade en hun moderne tapijten

Kom naar onze showroom

Kom onze producten eens in de winkel bekijken, hieronder vindt u de openingstijden van onze showroom
Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:30 – 17:30 uur
Woensdag
09:30 – 17:30 uur
Donderdag
09:30 – 17:30 uur
Vrijdag
09:30 – 21:00 uur
Zaterdag
09:00 – 17:00 uur
Zondag
Gesloten
Neem contact op