• Persoonlijk advies op maat
  • Gegarandeerd hoogwaardige kwaliteit
  • Vakkundig en specialistisch team

De tapijten van Bonaparte zijn behaaglijk en brengen het huiselijke gevoel in jouw woning. Moderne kleuren, opvallende dessins en verschillende structuren. De tapijten van Bonaparte komen in veel soorten. Er is voor ieder wat wils. Ga voor sfeer en geborgenheid en kies voor Bonaparte. Met een tapijt van Boneparte haal je een eyecatcher in huis.

Tapijt

Bij Bonaparte volgen ze de trends op de voet, maar blijven ze ook vasthouden aan een aantal oude gebruiken. De technieken die zij toepassen voor het produceren van de tapijten zijn al erg oud. Knopen en weven worden al eeuwen toegepast, maar het zijn technieken die nooit verdwenen zijn. Ambachtelijkheid ontmoet de moderne technologie en dat resulteert in prachtige pronkstukken voor in je huis. Niet fan van kleur? Kies dan één van de tapijten in grijstinten. Wil je een moderner tapijt? Kies dan voor een kleed van Parade, het zusje van Bonaparte.

Bij Rhetap vinden we dat bij elk interieur een passend tapijt te vinden is. Bent u benieuwd wat Bonaparte nog meer in zijn mars heeft? Kom gerust langs in onze showroom of neem contact met ons op. Wij kunnen u uitgebreid geven advies over het merk Bonaparte en hun authentieke tapijten

Kom naar onze showroom

Kom onze producten eens in de winkel bekijken, hieronder vindt u de openingstijden van onze showroom
Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:30 – 17:30 uur
Woensdag
09:30 – 17:30 uur
Donderdag
09:30 – 17:30 uur
Vrijdag
09:30 – 21:00 uur
Zaterdag
09:00 – 17:00 uur
Zondag
Gesloten
Neem contact op