• Persoonlijk advies op maat
  • Gegarandeerd hoogwaardige kwaliteit
  • Vakkundig en specialistisch team

Sattler is nog steeds in handen van de familie, geleid door de vijfde generatie. Tegenwoordig is Sattler één van de toonaangevende fabrikanten van de beste zonweringdoeken.

Zonwering

Zonweringstoffen van Sattler bieden meer als alleen maar schaduw. Ze beschermen ook tegen zon en weersomstandigheden. De Sattler zonweringstoffen zijn een centraal, smaakvol element in de vormgeving van uw huis, uw bedrijfspand of in uw omgeving. De zonwering van Sattler creëert sfeer en schenkt leefruimte. Je kunt jaren plezier hebben met zonwering van Sattler. Alles wat zich in de zonweringstof van Sattler bevindt, is een resultaat van jarenlange en continue research. Jarenlang hebben professionals namelijk onderzoek gedaan naar wat de beste methodes, techniek en stoffen zijn voor Sattler zonwering. 

Bij Rhetap vinden we dat bij elk interieur passende zonwering te vinden is. Bent u benieuwd wat Sattler u te bieden heeft? Kom gerust langs in onze showroom of neem contact met ons op. Wij kunnen u uitgebreid geven advies over het merk Sattler en hun zonwering. We beantwoorden al uw vragen.

Kom langs in onze sfeervolle showroom