• Persoonlijk advies op maat
  • Gegarandeerd hoogwaardige kwaliteit
  • Vakkundig en specialistisch team

Raamdecoratie is dé sfeermaker in een interieur en Zonnelux hebben voor ieder raam een passende oplossing. De shutters van Zonnelux wordt op maat gemaakt van de beste materialen. Maatwerk vraagt om flexibiliteit en goed vakmanschap. En dat is precies wat we doen. In de Zonnelux fabrieken in Europa produceren we onze shutters. Ieder product wordt deels met de hand gemaakt.

Shutters

De shutter is een van de meest sfeervolle raamdecoratie. De houten shutters voegen direct warmte toe aan je interieur. Het is dan ook een populair raamdecoratie product. Alle shutters worden op maat gemaakt, waardoor er voor elk raam een passende oplossing is. Zonnelux biedt vier soorten houten shutters. Wil je shutters in je badkamer? Wanneer de shutters niet nat worden en de kamer goed wordt geventileerd, zijn de houten shutters van Zonnelux zeker mogelijk. De shutters van Zonnelux geven de badkamer een luxe uitstraling en je kunt door het openen en sluiten van de lamellen gemakkelijk de privacy regelen.

Bij Rhetap vinden we dat bij elk interieur passende raambekleding te vinden is. Bent u benieuwd wat Zonnelux u te bieden heeft? Kom gerust langs in onze showroom of neem contact met ons op. Wij kunnen u uitgebreid geven advies over het merk Zonnelux en hun shutters. We beantwoorden al uw vragen.

Kom naar onze showroom

Kom onze producten eens in de winkel bekijken, hieronder vindt u de openingstijden van onze showroom
Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:30 – 17:30 uur
Woensdag
09:30 – 17:30 uur
Donderdag
09:30 – 17:30 uur
Vrijdag
09:30 – 21:00 uur
Zaterdag
09:00 – 17:00 uur
Zondag
Gesloten
Neem contact op