• Persoonlijk advies op maat
  • Gegarandeerd hoogwaardige kwaliteit
  • Vakkundig en specialistisch team

Voordelen glasweefselbehang

Glasweefselbehang is een overschilderbaar behang. Dit is ideaal wanneer u slechte muren heeft of simpelweg een strakke geverfde wand wilt. Ook geeft dit de mogelijkheid wat vaker te wisselen van kleur, dus wanneer u de kleur zat bent, kunt u de wand gemakkelijk een nieuwe kleur geven. Bent u benieuwd of dit wat voor uw muur is? Kom gerust langs bij ons in de showroom.

Assortiment glasweefselbehang

Het assortiment van glasweefselbehang bestaat uit wit tinten die uiteindelijk overschilderd worden. Liever een print of design? Kijk dan naar vliesbehang.

Leverbaar voor praktisch elke toepassing

Het bedrijf Intervos biedt kwalitatief hoogwaardige collecties in glasweefsel, renovlies en behang. Intervos richt zich op de totale breedte van de professionele wandbekledingsmarkt. Ze onderscheiden zich door een ruim en divers assortiment, met onder andere glasweefsel en behang. Het glasweefselbehang van Intervos heeft een goede prijs kwaliteitverhouding, gaat lang mee en is eenvoudig te plaatsen. Intervos is één van de toonaangevende fabrikanten van glasweefselbehang en andere muur producten.

Bekijk ons andere behang

Kom naar onze showroom

Kom onze producten eens in de winkel bekijken, hieronder vindt u de openingstijden van onze showroom
Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:30 – 17:30 uur
Woensdag
09:30 – 17:30 uur
Donderdag
09:30 – 17:30 uur
Vrijdag
09:30 – 21:00 uur
Zaterdag
09:00 – 17:00 uur
Zondag
Gesloten
Neem contact op