• Persoonlijk advies op maat
  • Gegarandeerd hoogwaardige kwaliteit
  • Vakkundig en specialistisch team

Voordelen vliesbehang

Vliesbehang bestaat uit verschillende laagjes, waaronder glasvezel. Hierdoor is vliesbehang een extreem sterke behangsoort. Door de verschillende lagen zal vliesbehang ook niet krimpen na het aanbrengen. Het behang gaat jaren mee. Bovendien zullen er geen scheurtjes in het behang komen. Ben jij iemand die graag met de trends meegaat en snel op iets uitgekeken is? Dan is vliesbehang de geschikte oplossing voor jouw muur. Je kunt het gemakkelijk verwijderen zonder gebruik te maken van een behangafstomer.

Vliesbehang assortiment

Rhetap heeft verschillende soorten vliesbehang in het assortiment. Wij zijn ervan overtuigd dat voor elk interieur een passend behang te vinden is. Kom langs bij ons in de showroom om het vliesbehang met eigen ogen te zien! Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag met het vinden van uw perfecte behang.

Bekijk hier ons behang

Gepassioneerd designer & fabrikant

Het merk Arte is opgericht in 1981 en staat bekend om de schitterende muurbekledingen die er gedurende de jaren op de markt zijn gebracht. Arte zit onder andere in Belgie, Parijs, Londen en natuurlijk in Nederland.

Trendsetter op het gebied van behang

BN wallcovering is een oer-hollands behangmerk dat zijn oorsprong vindt in de jaren 20 van de vorige eeuw. Vanuit Huizen worden nog steeds mooie, vernieuwende en kwalitatieve behangproducten ontworpen en geproduceerd. Deze behangproducten worden ontworpen door specialisten die alles weten op het gebied van trends en kleuren. De kleuren en designs zijn geïnspireerd op de trends en het moderne leven.

Uitgesproken stijl en tegelijk toegankelijk

HookedOnWalls is een merk van de Arte groep, een Europese ontwerper en fabrikant van high-end muurbekleding met België als thuisbasis. Arte werd opgericht in 1981 en heeft intussen wereldwijd een stevige reputatie opgebouwd wat kwaliteit, technische kennis en innovatie. HookedOnWalls is een designer behangmerk met een uitgesproken eigen smaakvolle stijl.

Uitstekende kwaliteit voor een goede prijs

Noordwand heeft een breed spectrum aan verschillende stijlen en soorten behang. Allemaal met één ding gemeen: uitstekende kwaliteit voor een goede prijs. Noordwand Walldecoration is een importeur, exporteur en distributeur van wandbekleding met als thuisbasis Nederland. Het behang van Noordwand staat bekend om zijn hoge kwaliteit en technieken.

Innovatie en creativiteit centraal

Eijffinger is al meer dan 140 jaar specialist op het gebied van gordijnen en behang. In al deze jaren staat innovatie en creativiteit centraal bij het merk Eijffinger. De Eijffinger gordijnen en behang zijn te ontdekken door de vrolijke prints en designs. Eijffinger is gespecialiseerd in het ontwerpen, verkopen en exporteren van een breed spectrum aan hoogwaardige behangcollecties en interieurstoffen.

Bekijk ons andere behang

1

Wij maken van uw huis een écht thuis

2

Wij garanderen hoogwaardige kwaliteit

3

Vakkundig team

Kom naar onze showroom

Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:30 – 17:30 uur
Woensdag
09:30 – 17:30 uur
Donderdag
09:30 – 17:30 uur
Vrijdag
09:30 – 21:00 uur
Zaterdag
09:00 – 17:00 uur
Zondag
Gesloten