• Persoonlijk advies op maat
  • Gegarandeerd hoogwaardige kwaliteit
  • Vakkundig en specialistisch team

Noordwand Walldecoration is een importeur, exporteur en distributeur van wandbekleding met als thuisbasis Nederland. Het behang van Noordwand staat bekend om zijn hoge kwaliteit en technieken. Het bedrijf is in 1988 begonnen met het verhandelen van behang onder leiding van Evert Jan Prins en is sindsdien uitgegroeid tot een grote speler in de behangwereld.

Behang

Noordwand heeft een ruime collectie aan behang, van romantisch tot klassiek en kinderbehang. Zo biedt Noordwand collecties aan met eindeloos veel keuze in behang. Bij Noordwand kunt u vast en zeker het ideale behang voor uw huis vinden. Of dit nou voor de kinderkamer, slaapkamer of studeerkamer is. Voor elke kamer heeft Noordwand een bijpassende collectie met bijpassende kleuren.

Bij Rhetap vinden we dat bij elk interieur passend behang te vinden is. Bent u benieuwd wat Noordwand u te bieden heeft? Kom gerust langs in onze showroom of neem contact met ons op. Wij kunnen u uitgebreid geven advies over het merk Noordwand en hun behang. We beantwoorden al uw vragen.

Kom naar onze showroom

Kom onze producten eens in de winkel bekijken, hieronder vindt u de openingstijden van onze showroom
Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:30 – 17:30 uur
Woensdag
09:30 – 17:30 uur
Donderdag
09:30 – 17:30 uur
Vrijdag
09:30 – 21:00 uur
Zaterdag
09:00 – 17:00 uur
Zondag
Gesloten
Neem contact op