• Persoonlijk advies op maat
  • Gegarandeerd hoogwaardige kwaliteit
  • Vakkundig en specialistisch team

Arte werd opgericht in 1981 en heeft intussen wereldwijd een stevige reputatie opgebouwd wat kwaliteit, technische kennis en innovatie. HookedOnWalls is daar onderdeel van. HookedOnWalls een designer behangmerk met een uitgesproken eigen stijl, smaakvol en tegelijk toegankelijk. De dessins zijn ruim toepasbaar, zowel in woningen als binnen de projectmarkt. In het uitgebreide aanbod vindt iedereen behang naar z’n smaak.

Behang

De collecties worden ontworpen door een team ervaren designers van HookedOnWalls. Zij volgen de ontwikkelingen in interieur en mode niet alleen, ze lopen er ook op vooruit en staan zo mee aan de basis van nieuwe trends. Elk nieuw ontwerp wordt gecreëerd met oog voor de kleinste details, en ook het kleurenpalet van nieuwe collecties wordt met veel zorg uitgewerkt. Ook de trends van de laatste en toekomende jaren zijn verwerkt in de behangproducten van HookedOnWalls. Je weet zeker dat een muur met behang van HookedOnWalls jaren in blijft!

Bij Rhetap vinden we dat bij elk interieur passend behang te vinden is. Bent u benieuwd wat HookedOnWalls u te bieden heeft? Kom gerust langs in onze showroom of neem contact met ons op. Wij kunnen u uitgebreid geven advies over het merk HookedOnWalls en hun behang. We beantwoorden al uw vragen. 

Kom naar onze showroom

Kom onze producten eens in de winkel bekijken, hieronder vindt u de openingstijden van onze showroom
Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:30 – 17:30 uur
Woensdag
09:30 – 17:30 uur
Donderdag
09:30 – 17:30 uur
Vrijdag
09:30 – 21:00 uur
Zaterdag
09:00 – 17:00 uur
Zondag
Gesloten
Neem contact op