• Persoonlijk advies op maat
  • Gegarandeerd hoogwaardige kwaliteit
  • Vakkundig en specialistisch team

Elk jaar creëert een intern team van ervaren ontwerpers de nieuwe collecties. Deze nieuwe behangproducten moeten niet alleen vernieuwend en trendbepalend zijn, maar ook van  uitstekende kwaliteit. Er wordt daarom heel wat tijd geïnvesteerd in onderzoek: Arte is voortdurend op zoek naar nieuwe productiemethoden en kwaliteitsvolle materialen. Er is een grote variatie aan stijlen verkrijgbaar. Arte heeft meerdere merken onder zich staan. Deze merken zijn onderdeel van Arte. HookedOnWalls is daar een voorbeeld van. Ben je benieuwd wat Arte jouw muren kan bieden? Kom langs in onze showroom en laat je inspireren! 

Behang

Voor moderne, exclusieve en luxueuze behangproducten moet u zijn bij Arte. Arte heeft prachtig behang in verschillende kleuren en designs met een vleugje authenticiteit. Houdt u van chique en warm behang? Dan is Arte het perfecte merk om uw kamers mee op te vleuren. Zo kunt u er uw woonkamer klassiek mee inrichten, maar het kan ook in de strakke ‘avant-garde’ stijl. Het is maar net waar uw voorkeur naar uit gaat.

Bij Rhetap vinden we dat bij elk interieur passend behang te vinden is. Bent u benieuwd wat Arte u te bieden heeft? Kom gerust langs in onze showroom of neem contact met ons op. Wij kunnen u uitgebreid geven advies over het merk Arte en hun behang. We beantwoorden al uw vragen en drinken een kop koffie. 

Kom naar onze showroom

Kom onze producten eens in de winkel bekijken, hieronder vindt u de openingstijden van onze showroom
Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:30 – 17:30 uur
Woensdag
09:30 – 17:30 uur
Donderdag
09:30 – 17:30 uur
Vrijdag
09:30 – 21:00 uur
Zaterdag
09:00 – 17:00 uur
Zondag
Gesloten
Neem contact op