• Persoonlijk advies op maat
  • Gegarandeerd hoogwaardige kwaliteit
  • Vakkundig en specialistisch team

De Eijffinger gordijnen en behang zijn te ontdekken door de vrolijke prints en designs. Eijffinger is gespecialiseerd in het ontwerpen, verkopen en exporteren van een breed spectrum aan hoogwaardige behangcollecties en interieurstoffen.

Behang

Eijfinger heeft een ruime collectie met verschillende behang series. Het behang van Eijffinger heeft vrolijke prints, ingespeeld op de trends van nu. Allemaal stuk voor stuk uniek en verrassend. Eijffinger behang tovert uw woonkamer is een levendige wereld. Doordat Eijffinger zoveel behang in verschillende kleuren en printjes, past in elke woonkamer een muur met Eijffinger behang. 

Gordijnen

Eijffinger is bekend en groot geworden door hun behang. Maar Eijffinger levert ook prachtige gordijnen die jouw leefruimte helemaal afmaken. De Eijffinger gordijnen zijn van hoogwaardige kwaliteit. Eijffinger is een echte trendsetter op het gebied van gordijnen. Eijffinger gordijnen zijn er in vele kleuren en dessins, er is dus altijd een gordijn die perfect past bij jouw huis. Wil jij bijvoorbeeld een gordijn van katoen, satijn of between stof dan kan er een prachtig passend gordijn voor jou worden gemaakt! 

Bij Rhetap vinden we dat bij elk interieur een passend gordijn en behang te vinden is. Bent u benieuwd naar het merk Eijffinger of naar een van onze andere merken? Kom naar onze showroom in Barneveld om de gordijnen en het behang van Eijffinger te zien!

Kom naar onze showroom

Kom onze producten eens in de winkel bekijken, hieronder vindt u de openingstijden van onze showroom
Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:30 – 17:30 uur
Woensdag
09:30 – 17:30 uur
Donderdag
09:30 – 17:30 uur
Vrijdag
09:30 – 21:00 uur
Zaterdag
09:00 – 17:00 uur
Zondag
Gesloten
Neem contact op