• Persoonlijk advies op maat
  • Gegarandeerd hoogwaardige kwaliteit
  • Vakkundig en specialistisch team

Ze onderscheiden zich door een ruim en divers assortiment, met onder andere glasweefsel en behang. Het glasweefselbehang van Intervos heeft een goede prijs kwaliteitverhouding, gaat lang mee en is eenvoudig te plaatsen. Intervos is één van de toonaangevende fabrikanten van glasweefselbehang en andere muur producten.

Glasweefselbehang

De nieuwste decoratieve wandbekleding in glasweefsel geeft een nieuwe dimensie aan stijlvol wonen. Glasweefselbehang is gemaakt van fijne glasvezels. Ze worden geperst totdat er een sterk gaas ontstaat. Zodoende kan er een decoratieve structuur in het glasweefselbehang gedrukt worden, zoals de visgraatstructuur, de zigzagstructuur en de weefselstructuur. Glasweefselbehang maakt een beschadigde muur sterker. Het is mogelijk om glasweefselbehang te verven in de gewenste kleur. Het glasweefselbehang van Intervos is van uitstekende kwaliteit.

Bij Rhetap vinden we dat bij elk interieur het juiste glasweefselbehang te vinden is. Bent u benieuwd wat Intervos u te bieden heeft? Kom gerust langs in onze showroom of neem contact met ons op. Wij kunnen u uitgebreid geven advies over het merk Intervos en hun glasweefselbehang. We beantwoorden al uw vragen.

Kom naar onze showroom

Kom onze producten eens in de winkel bekijken, hieronder vindt u de openingstijden van onze showroom
Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:30 – 17:30 uur
Woensdag
09:30 – 17:30 uur
Donderdag
09:30 – 17:30 uur
Vrijdag
09:30 – 21:00 uur
Zaterdag
09:00 – 17:00 uur
Zondag
Gesloten
Neem contact op