• Persoonlijk advies op maat
  • Gegarandeerd hoogwaardige kwaliteit
  • Vakkundig en specialistisch team

Wanneer u voor Headlam gordijnen of vinyl kiest, dan kiest u voor sfeer in uw huis. Headlam heeft naast de eigen collecties ook een collectie met Mart Visser uitgebracht.

Gordijnen

De gordijnstoffen van Headlam variëren tussen basisstoffen tot uitgesproken stoffen met een uniek dessin. Daarnaast bestaan de gordijnen van Headlam uit luxe stoffen met een afgewerkte structuur. De gordijnen van Headlam zijn van uitmuntende kwaliteit en gaan jaren mee. U kunt met de gordijnen van Headlam lang plezier hebben. De collectie van Headlam bestaat uit een ruim aanbod in veel kleuren, dessins en transparanten. Zo is er voor ieder wat wils.

Vinyl

Naast gordijnen heeft Headlam ook een ruime collectie met vinyl. U heeft keuze uit heel veel verschillende kleuren en dessins. Ook heeft vinyl een geluiddempende werking en is het gemakkelijk schoon te houden en te onderhouden. Wanneer u jonge kinderen heeft, is het Vinyl van Headlam een uitstekende keuze! Ideaal voor in huis en ook ontzettend duurzaam.

Bij Rhetap vinden we dat bij elk interieur een passend gordijn en vinylvloer te vinden is. Bent u benieuwd naar de gordijnen of het vinyl van Headlam? Wij adviseren u om langs te komen in onze showroom zodat we u uitgebreid advies kunnen geven!

Kom naar onze showroom

Kom onze producten eens in de winkel bekijken, hieronder vindt u de openingstijden van onze showroom
Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:30 – 17:30 uur
Woensdag
09:30 – 17:30 uur
Donderdag
09:30 – 17:30 uur
Vrijdag
09:30 – 21:00 uur
Zaterdag
09:00 – 17:00 uur
Zondag
Gesloten
Neem contact op