• Persoonlijk advies op maat
  • Gegarandeerd hoogwaardige kwaliteit
  • Vakkundig en specialistisch team

In onze laminaat collectie zitten prachtige decors waarbij het reliëf van de plank zelfs overeenkomt met de print. In vaktaal wordt dit Embossed In Register genoemd. Het verschil tussen een laminaatvloer en een echte houten vloer is soms nauwelijks te zien of voelen. Je ziet en voelt een houten vloer, maar je profiteert van de voordelen van laminaat. 

Onderhoud

Laminaat is eenvoudig in onderhoud en zeer goed bestand is tegen krassen. Het is gemakkelijk te reinigen met reiniger van James

Kleuren en designs

De collectie heeft verschillende kleuren en designs. De betonlook, bestaande uit prachtige grijstinten in tegelvorm of de houtlook tijdloos en warm. Een houtlook, maar toch net iets anders? Bekijk dan onze visgraat laminaat. Een warme uitstraling wordt vaak met lichtbruine tinten verkregen. Donkerbruin voor een klassiek karakter, trendy grijs of olijf voor een moderne look.

Wij helpen u graag bij de realisatie van uw woningaankleding! Is laminaat iets voor u? Neem gerust contact met ons op of kom langs bij ons in de showroom!

Bekijk hier ons laminaat

Eerlijkheid hoog in het vaandel

Ambiant heeft veel ervaring op het gebied van vloeren. Ze brengen onder andere PVC vloeren, vinyl vloeren, laminaat en tapijt vloeren uit. De kernwaarden van Ambiant zijn eerlijkheid, betrouwbaarheid en de beste prijs-kwaliteit verhouding in de markt. Voor elke vloer heeft Ambiant een type en kleur vloer, zodat u uw woonstijlen terugziet in de vloeren.

1

Wij maken van uw huis een écht thuis

2

Wij garanderen hoogwaardige kwaliteit

3

Vakkundig team

Kom naar onze showroom

Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:30 – 17:30 uur
Woensdag
09:30 – 17:30 uur
Donderdag
09:30 – 17:30 uur
Vrijdag
09:30 – 21:00 uur
Zaterdag
09:00 – 17:00 uur
Zondag
Gesloten