• Persoonlijk advies op maat
  • Gegarandeerd hoogwaardige kwaliteit
  • Vakkundig en specialistisch team

Betondesign kan zelfs op wanden worden aangebracht. Dit product is namelijk een decoratieve beton pasta, het kan zowel op de vloer als op de wand aangebracht worden. Bent u wel op zoek naar een betondesign maar niet naar een echte betonvloer? Vinyl en PVC hebben ook een betondesignlook, ideaal wanneer je geen echt beton wilt. 

Kleuren en mogelijkheden bij betondesign

Er zijn 10 standaard kleuren waar u uit kunt kiezen. Kies voor de kleur die het best aansluit bij uw interieur. Vanaf 450 m² kan er o.b.v. RAL, pantone of RGB een aantal kleuren gemaakt worden, hierbij zit meer levertijd maar dit is het wachten zeker waard.

Nazorg betondesign

Nadat een gietvloer is gelegd raden wij het af om de eerste 7 dagen uw vloerverwarming aan te zetten. Hierdoor kan de vloer goed uitharden. Na deze wachtperiode kunt u aan de hand van het opstookprotocol dag voor dag en stap voor stap uw vloer gereed maken voor het gebruik van uw vloerverwarming.

Wij helpen u graag bij de realisatie van uw woningaankleding! Is een betonvloer iets voor u? Neem gerust contact met ons op of kom langs bij ons in de showroom!

Bekijk hier onze betondesign

Strakke vloer met een industriële uitstraling

Eurocol Forbo is het merk dat wat wij verkopen op het gebied van betondesign. Eurocol stamt af van het vloerbedekkingen bedrijf Forbo. Oorspronkelijk is het bedrijf gestart met alleen vloerbedekkingen maar daarna is Eurocol Forbo opgericht om de klant een totaalpakket aan te kunnen bieden. Het betondesign van Eurocol Forbo geeft een industriële sfeer mee. Het is uitstekend voor kantoorpanden maar ook voor in huis. Het resultaat is een strakke, vlakke vloer, met een hightech industriële uitstraling en bijbehorende kwaliteit.

1

Wij maken van uw huis een écht thuis

2

Wij garanderen hoogwaardige kwaliteit

3

Vakkundig team

Kom naar onze showroom

Kom onze producten eens in de winkel bekijken, hieronder vindt u de openingstijden van onze showroom
Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:30 – 17:30 uur
Woensdag
09:30 – 17:30 uur
Donderdag
09:30 – 17:30 uur
Vrijdag
09:30 – 21:00 uur
Zaterdag
09:00 – 17:00 uur
Zondag
Gesloten
Neem contact op