• Persoonlijk advies op maat
  • Gegarandeerd hoogwaardige kwaliteit
  • Vakkundig en specialistisch team

Oorspronkelijk is het Forbo gestart met alleen vloerbedekkingen maar daarna is Eurocol Forbo opgericht om de klant een totaalpakket aan te kunnen bieden. De vraag naar deze producten was groot en daarom groeide deze afdeling snel. Ben je benieuwd of betondesign wat voor jou is? Lees snel verder!

Betondesign

Het betondesign van Eurocol Forbo geeft een industriële sfeer mee. Het is uitstekend voor kantoorpanden maar ook voor in huis. Betondesign geeft een stoer karakter mee en is perfect in combinatie met een industriële woonstijl. Het resultaat is een strakke, vlakke vloer, met een hightech industriële uitstraling en bijbehorende kwaliteit. Een van de kernkwaliteiten van betondesign is de slijtvastheid. Een betonvloer gaat jaren mee. Het betondesign van Eurocol Forbo is niet alleen voor de vloer, maar kan eventueel op de muren worden aangebracht.

Bij Rhetap vinden we dat bij elk interieur een passende betonvloer te vinden is. Bent u benieuwd wat Eurocol Forbo u te bieden heeft? Kom gerust langs in onze showroom of neem contact met ons op. Wij kunnen u uitgebreid geven advies over het merk Eurocol Forbo en beantwoorden al uw vragen.

Kom naar onze showroom

Kom onze producten eens in de winkel bekijken, hieronder vindt u de openingstijden van onze showroom
Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:30 – 17:30 uur
Woensdag
09:30 – 17:30 uur
Donderdag
09:30 – 17:30 uur
Vrijdag
09:30 – 21:00 uur
Zaterdag
09:00 – 17:00 uur
Zondag
Gesloten
Neem contact op