• Persoonlijk advies op maat
  • Gegarandeerd hoogwaardige kwaliteit
  • Vakkundig en specialistisch team

De vloeren van Forbo zorgen ervoor dat mensen op een prettige manier met elkaar kunnen wonen, werken en verblijven. Daarnaast zijn de vloeren van Forbo niet alleen erg stijlvol, maar ook buitengewoon duurzaam. Zo’n 90% van hun producten wordt geproduceerd op Nederlandse bodem. U heeft een ruime keuze in diverse natuurlijke motieven die nauwelijks van het echt te onderscheiden zijn. Alle vloeren uit het assortiment zijn bijzonder functioneel en speciaal ontwikkeld voor het leveren van topprestaties, waardoor u verzekerd bent van een lange levensduur. De vloeren gaan jaren mee, u zult er ontzettend veel plezier van hebben!

PVC

Forbo biedt een ruim assortiment aan verschillende PVC vloeren. Kiest u voor een houten of stenen look? Het PVC zijn amper te onderscheiden aan echte vloeren. Maar waarom zou u dan niet voor een echte houten vloer of stenen vloer kiezen? Het PVC van Forbo heeft een aantal grote voordelen. Wanneer u een vloer van Forbo plaatst, heeft u er geen omkijken meer naar. U hoeft de vloer namelijk niet te behandelen en daarnaast is de vloer gemakkelijk schoon te houden. Ook zijn de Forbo PVC vloeren slijtvast en blijven dus lang mooi!

Vinyl

De collectie Vinyl van Forbo is veelzijdig, daarom past in elk interieur een Forbo vinyl vloer.  De vloeren binnen de vinyl Forbo collectie zijn moeilijk te onderscheiden van een echte stenen-, betonnen- of houten- vloer. Daarnaast zijn de Forbo vloeren betaalbaar, duurzaam, comfortabel, geluiddempend en heel onderhoudsvriendelijk.

Marmoleum

De linoleumvloeren van Forbo worden Marmoleum genoemd. Een marmoleum vloer is een echt natuurproduct. Forbo is het enige merk dat marmoleum verkoopt. De marmoleum vloeren van Forbo zijn CO2-neutraal, waardoor het één van de meest milieuvriendelijke vloeren is. De vloer is uitermate krachtig, zeer hygiënisch (antibacterieel) en geluiddempend. Deze vloerbedekking is praktisch, maar biedt ook vele design mogelijkheden. U kunt meerdere kleuren met elkaar combineren of uw eigen ontwerp maken door vormen in het marmoleum te snijden. Zo kunt u uw unieke design maken, speciaal aangepast aan uw interieur.

Bij Rhetap vinden we dat bij elk interieur een passende vloer te vinden is. Denkt u dat de vloeren van Forbo iets voor u zijn? Kom langs in onze showroom in Barneveld en ontdek welke vloer bij u past!

Kom naar onze showroom

Kom onze producten eens in de winkel bekijken, hieronder vindt u de openingstijden van onze showroom
Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:30 – 17:30 uur
Woensdag
09:30 – 17:30 uur
Donderdag
09:30 – 17:30 uur
Vrijdag
09:30 – 21:00 uur
Zaterdag
09:00 – 17:00 uur
Zondag
Gesloten
Neem contact op