• Persoonlijk advies op maat
  • Gegarandeerd hoogwaardige kwaliteit
  • Vakkundig en specialistisch team

Voordelen van een marmoleum vloer

Marmoleum heeft een aantal bekende voordelen, waardoor marmoleum zo populair is. 

  • Allereerst is marmoleum de meest milieuvriendelijke vloer die verkrijgbaar is op de markt. De vloer is namelijk opgebouwd uit lijnzaadolie, dennenhars, gemalen kurk, houtmeel en minerale vulstoffen. De rug bestaat doorgaans uit een jute of canvas. Deze natuurlijke ingrediënten zijn afkomstig uit een hernieuwbare bron, waardoor het milieu niet wordt belast. Verder is de vloer na de levensduur biologisch afbreekbaar, waardoor deze dus niet op de vuilnisbelt eindigt.
  • Ten tweede, de vloeren van marmoleum zijn heel duurzaam. Een marmoleum vloer kan wel zo’n veertig jaar meegaan. Daarom krijg je ook een lange garantie, meestal rond de 15 jaar (!).
  • Ten derde, een marmoleum vloer is zeer hygiënisch. Dit komt omdat de vloer van natuurlijke materialen is gemaakt. Hierdoor is de vloer anti-bacterieel. Marmoleum is daarom ook zeer populair onder de ziekenhuizen, scholen en kinderdagverblijven.
  • Ten vierde, marmoleum is geluiddempende vloer. Het dempt contactgeluiden, waardoor loopgeluiden aangenaam klinken. Daarmee wordt geluidsoverlast voorkomen, wat zorgt voor een ontspannen binnenomgeving. Daarnaast kan marmoleum ook gebruikt worden in combinatie met vloerverwarming. Marmoleum laat voldoende warmte door en is daarom ideaal om te kiezen samen met vloerverwarming.
  • Als laatste, de kleuren van een marmoleum vloer zijn levendig. Dit komt doordat de verf echt in het marmoleum zit verwerkt, niet erop als beschermlaag. Marmoleum is ook in patronen te snijden.

Schoonmaken marmoleum

Voor het reinigen en het onderhouden van uw vloer hebben wij de producten van James. Van reiniging tot periodiek onderhoud tot extra bescherming. Goed onderhouden draagt bij aan de lange levensduur van de vloer.

Wij helpen u graag bij de realisatie van uw woningaankleding! Is marmoleum iets voor u? Neem gerust contact met ons op of kom langs bij ons in de showroom!

Bekijk hier ons marmoleum

marmoleum vloer

Marktleider op het gebied van vloerbedekkingen

Forbo Flooring System is de marktleider op het gebied van vloerbedekkingen. Forbo Flooring Systems heeft een breed assortiment aan vinyl, marmoleum en PVC vloeren. Zo’n 90% van hun producten wordt geproduceerd op Nederlandse bodem. U heeft een ruime keuze in diverse natuurlijke motieven die nauwelijks van het echt te onderscheiden zijn. De linoleumvloeren van Forbo worden Marmoleum genoemd. Een marmoleum vloer is een echt natuurproduct.

1

Wij maken van uw huis een écht thuis

2

Wij garanderen hoogwaardige kwaliteit

3

Vakkundig team

Kom naar onze showroom

Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:30 – 17:30 uur
Woensdag
09:30 – 17:30 uur
Donderdag
09:30 – 17:30 uur
Vrijdag
09:30 – 21:00 uur
Zaterdag
09:00 – 17:00 uur
Zondag
Gesloten