• Persoonlijk advies op maat
  • Gegarandeerd hoogwaardige kwaliteit
  • Vakkundig en specialistisch team

Tarkett is een merk dat respect heeft voor het milieu. De vloeren van Tarkett zijn van topkwaliteit. Topkwaliteit is de waarde van Tarkett en deze waarde behalen ze door innovatie en duurzame manieren.

PVC

PVC stroken worden geproduceerd in diverse patronen, kleuren en stijlen. Ze bieden eindeloze ontwerpmogelijkheden dankzij hun modulaire formaat. Daarnaast zijn de PVC vloeren van Tarkett ijzersterk. Ze zijn behandeld met onze Top Clean-oppervlaktebescherming voor eenvoudig onderhoud en extra bestendigheid tegen strepen, krassen en vlekken. Door deze harde toplaag kunnen de vloeren van Tarkett wel tegen een stootje. Ideaal wanneer je met je gezin samenwoont. Met een ruim aanbod in PVC vloeren zit er voor iedereen een prachtige vloer tussen die perfect matcht met jouw interieur. 

Vinyl

Vinyl is niet alleen praktisch en hygiënisch, het biedt ook een uitzonderlijk brede keuze aan dessins. Tarkett heeft ook vinyl vloeren in fellere kleuren. Dit kan leuk zijn voor kinderen. Milieubewust en duurzaamheid staan bij Tarkett voorop bij het ontwikkelen van vinyl vloeren. Zo zijn er zeven recyclecentra waarin het optimaal haalbare gehaald wordt uit oude vloeren door ze te hergebruiken. Tijdens de ontwikkeling van hun vloeren zet Tarkett zich actief in voor vijf van de zeventien Duurzaamheid Ontwikkelingsdoelen van de VN.

Bij Rhetap vinden we dat bij elk interieur een passende vloer te vinden is. Denkt u dat de vloeren van Tarkett iets voor u zijn? Kom langs in onze showroom in Barneveld en ontdek welke vloer bij u past!

Kom naar onze showroom

Kom onze producten eens in de winkel bekijken, hieronder vindt u de openingstijden van onze showroom
Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:30 – 17:30 uur
Woensdag
09:30 – 17:30 uur
Donderdag
09:30 – 17:30 uur
Vrijdag
09:30 – 21:00 uur
Zaterdag
09:00 – 17:00 uur
Zondag
Gesloten
Neem contact op