• Persoonlijk advies op maat
  • Gegarandeerd hoogwaardige kwaliteit
  • Vakkundig en specialistisch team

De vloeren van Therdex zijn ontzettend sterk. Dit komt door de dikke PU toplaag. Bij ruimtes die intensief gebruikt worden, is deze vloer zeker aan te raden. Niet alleen vanwege de sterke toplaag, maar ook omdat het een geluiddempend effect heeft en een heel onderhoudsvriendelijk product is. Kortom, een vloer van Therdex gaat jaren mee.

PVC

De PVC vloeren van Therdex hebben een groot aantal voordelen. Ten eerste zijn de houtnerven in de PVC vloeren voelbaar, dit zorgt voor een natuurecht effect. Een ander pluspunt over deze vloeren is dat de PVC stroken afgewerkt zijn met een matte PU lak. Dit zorgt ervoor dat de vloeren een moderne uitstraling hebben. Daarnaast zijn de vloeren van Therdex zeer onderhoudsvriendelijk en geluidsdempend, ideaal wanneer u uw vloer intensief gebruikt. Therdex heeft een ruim assortiment in PVC vloeren met moderne designs en voelbare structuren.

Bij Rhetap vinden we dat bij elk interieur een passende vloer te vinden is. Bent u benieuwd naar de vloeren van Therdex? Kom gerust langs in onze showroom en wij geven u uitgebreid advies!

Kom naar onze showroom

Kom onze producten eens in de winkel bekijken, hieronder vindt u de openingstijden van onze showroom
Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:30 – 17:30 uur
Woensdag
09:30 – 17:30 uur
Donderdag
09:30 – 17:30 uur
Vrijdag
09:30 – 21:00 uur
Zaterdag
09:00 – 17:00 uur
Zondag
Gesloten
Neem contact op