• Persoonlijk advies op maat
  • Gegarandeerd hoogwaardige kwaliteit
  • Vakkundig en specialistisch team

Bij mFLOR wordt er bewust gekozen voor duurzame, betrouwbare en veilige designvloeren. In het belang van jou én het milieu. MFLOR combineert natuurechte dessins met de allerhoogste kwaliteit materialen. Daardoor kan je genieten van sfeervol en praktisch interieur.

PVC

De PVC vloeren van mFLOR zijn nauwelijks te onderscheiden aan natuurechte vloeren. Door de allernieuwste printtechnieken is geen andere PVC stook of tegel hetzelfde. Hierdoor krijg een zeer realistische PVC vloer. Bovendien zijn ze duurzaam in meerdere opzichten: ze gaan lang mee, geleiden effectief warmte (dus efficiënt voor vloerverwarming) en zijn volledig recyclebaar. En misschien wel een van de fijnste pluspunten: ze zijn erg makkelijk te onderhouden. Het is geen probleem wanneer iets valt op een PVC vloer van mFLOR, de vloer is gemakkelijk te reinigen en gaat jaren mee. 

Bij Rhetap vinden we dat bij elk interieur een passende vloer te vinden is. Bent u benieuwd naar het merk mFLOR? Kom gerust langs in onze showroom en wij geven u uitgebreid advies over PVC!

Kom naar onze showroom

Kom onze producten eens in de winkel bekijken, hieronder vindt u de openingstijden van onze showroom
Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:30 – 17:30 uur
Woensdag
09:30 – 17:30 uur
Donderdag
09:30 – 17:30 uur
Vrijdag
09:30 – 21:00 uur
Zaterdag
09:00 – 17:00 uur
Zondag
Gesloten
Neem contact op