• Persoonlijk advies op maat
  • Gegarandeerd hoogwaardige kwaliteit
  • Vakkundig en specialistisch team

PVC

Montinique PVC vloeren zijn bijna niet meer van een echte houten vloer te onderscheiden. Door de natuurlijke matte toplaag heeft Montinique de meest matte PVC. Montinique PVC is ftalaatvrij en is voorzien van een Greenlabel, dit is een belangrijk punt voor Montinique en vooral voor het milieu. Alle kleuren zijn voorzien van een natuurgetrouwe Register Embossing en voorzien van een 4 zijdige micro vellingkant. Daarnaast zijn de PVC vloeren onderhoudsarm, stofzuigen en dweilen is genoeg. Ook zijn de PVC vloeren geschikt voor vochtige ruimtes.

Tapijt

De Montinique tapijtcollectie is klein, maar zeer goed gesorteerd en bevat voor iedere smaak en toepassing iets passends. De warme kleuren en zachte materialen geven uw huis een luxe en warme uitstraling. Montinique tapijt bestaat uit verschillende unieke collecties van kamerbreed tapijt. Daarnaast zorgen de tapijten van Montinique niet voor een allergische reactie. Het tapijt wordt namelijk gemaakt van een speciaal tapijtvezel. De vezels zijn kleurecht. Wilt u tapijt in een lichte kamer waar veel zonlicht binnenkomt? Dan is het tapijt van Montinique een uitstekende keuze. De tapijten verkleuring niet.

Bij Rhetap vinden we dat bij elk interieur een passende vloer te vinden is. Bent u benieuwd naar het tapijt of het PVC van Montinique? Kom gerust langs in onze showroom en wij geven u uitgebreid advies over de verschillende soorten PVC en tapijt.

Kom naar onze showroom

Kom onze producten eens in de winkel bekijken, hieronder vindt u de openingstijden van onze showroom
Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:30 – 17:30 uur
Woensdag
09:30 – 17:30 uur
Donderdag
09:30 – 17:30 uur
Vrijdag
09:30 – 21:00 uur
Zaterdag
09:00 – 17:00 uur
Zondag
Gesloten
Neem contact op