• Persoonlijk advies op maat
  • Gegarandeerd hoogwaardige kwaliteit
  • Vakkundig en specialistisch team

De medewerkers van Belakos zitten niet stil. Ze krijgen trainingen om op de hoogte te zijn van de laatste trends en technologieën op het gebied van PVC en tapijt. Belakos heeft een ruim assortiment voor PVC en tapijt!

PVC

De pvc-vloeren van Belakos hebben een toplaag van polyurethaan. Dat is een kunststof met eigenschappen die ervoor zorgen dat de vloer niet alleen water-, kras- en slijtvast, maar ook vuilafstotend is. De unieke houtdessins zijn in scherpe prints op de PVC planken aangebracht en daardoor geeft de vloer de uitstraling van een echt natuurproduct. Naast gemakkelijk schoon te houden is het PVC van Belakos ook nog eens geluidsabsorberend. Dus geen last van klikkende hakken, maar een prettig zacht geluid als er overheen gelopen wordt. PVC van Belakos is dankzij de combinatie van al die eigenschappen een vloer om jarenlang plezier van te hebben.

Tapijt

De hoogwaardige tapijten van Belakos zijn gemaakt volgens de laatste trends. De tapijten zijn aantrekkelijk en comfortabel, maar ook heel praktisch. Ze hebben een lange levensduur waardoor u er lang van kunt genieten. Een tapijt van Belakos gaat jaren mee. Daarnaast zijn de tapijten onderhoudsvriendelijk, antistatisch, geluiddempend, UV-licht bestendig en te gebruiken in combinatie met vloerverwarming. Ideaal wanneer u met kinderen in huis woont want de handen en knieën zijn beschermd.

Bij Rhetap vinden we dat bij elk interieur een passende vloer te vinden is. Bent u benieuwd naar het merk Belakos? Kom gerust langs in onze showroom en wij geven u uitgebreid advies over de verschillende soorten PVC en tapijt.

Kom naar onze showroom

Kom onze producten eens in de winkel bekijken, hieronder vindt u de openingstijden van onze showroom
Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:30 – 17:30 uur
Woensdag
09:30 – 17:30 uur
Donderdag
09:30 – 17:30 uur
Vrijdag
09:30 – 21:00 uur
Zaterdag
09:00 – 17:00 uur
Zondag
Gesloten
Neem contact op