• Persoonlijk advies op maat
  • Gegarandeerd hoogwaardige kwaliteit
  • Vakkundig en specialistisch team

Alle producten van Moduleo worden uitvoerig getest en beschikken over een R10 anti-sliprating. Dit betekent dat ze aan de voeten veiliger zijn dan heel wat van hun natuurlijke tegenhangers. Een vloer van Moduleo neemt veel voordelen met zich mee!

PVC

Moduleo PVC vloeren worden geproduceerd in België en blinken uit in slijtvastheid. Door de productie methode zijn ze erg maatvast en stabiel. Moduleo pvc vloeren zijn duurzaam en hebben unieke looks. De vloeren worden zo ontworpen dat ze de unieke patronen en texturen weergeven die u in natuurlijke houten en stenen vloeren terugvindt. Zo haalt u de natuurlijke look van steen- en houtenvloeren in huis, maar u geniet van de vele voordelen die een PVC vloer heeft. Moduleo PVC vloeren kunnen geplaatst worden in elke denkbare ruimte zoals een woonruimte, showroom of zelfs een badkamer.

Bij Rhetap vinden we dat bij elk interieur een passende vloer te vinden is. Bent u benieuwd naar de vloeren van Moduleo? Kom gerust langs in onze showroom en wij geven u uitgebreid advies!

Kom naar onze showroom

Kom onze producten eens in de winkel bekijken, hieronder vindt u de openingstijden van onze showroom
Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:30 – 17:30 uur
Woensdag
09:30 – 17:30 uur
Donderdag
09:30 – 17:30 uur
Vrijdag
09:30 – 21:00 uur
Zaterdag
09:00 – 17:00 uur
Zondag
Gesloten
Neem contact op