• Persoonlijk advies op maat
  • Gegarandeerd hoogwaardige kwaliteit
  • Vakkundig en specialistisch team

Vivafloors heeft een ruim assortiment aan vloeren, ingespeeld op de trends van nu. De vloeren zijn bijzonder authentiek en hebben alle voordelen die PVC met zich meebrengt. Van beton voor stoer industrieel tot hout voor huiselijk en landelijk. Zo past er in ieder huis een PVC vloer van Vivafloors. Bovendien behoort je vloer dan tot de laatste trends.

PVC

De PVC vloeren van Vivafloors zijn van hoogwaardige kwaliteit. Vivafloors durft gerust een garantie van 25 jaar te geven. Een vloer van Vivafloors past bij de rest van je leven. Daarnaast zijn de vloeren van Vivafloors nauwelijks te onderscheiden aan een echt houten vloer of betonnen vloer. Daarnaast zijn de PVC vloeren van Vivafloors kindvriendelijk. De vloeren zijn namelijk geluiddempend en vochtbestendig. Het is geen probleem wanneer iets omvalt op de vloer.

Bij Rhetap vinden we dat bij elk interieur een passende vloer te vinden is. Bent u benieuwd naar de PVC vloeren van Vivafloors? Neem contact met ons op of bezoek een showroom in Barneveld!

Kom naar onze showroom

Kom onze producten eens in de winkel bekijken, hieronder vindt u de openingstijden van onze showroom
Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:30 – 17:30 uur
Woensdag
09:30 – 17:30 uur
Donderdag
09:30 – 17:30 uur
Vrijdag
09:30 – 21:00 uur
Zaterdag
09:00 – 17:00 uur
Zondag
Gesloten
Neem contact op