• Persoonlijk advies op maat
  • Gegarandeerd hoogwaardige kwaliteit
  • Vakkundig en specialistisch team

De tapijten van Hebeta zijn voorzien van trendy kleuren. Puur kwaliteit dat niet alleen duurzaam is, maar ook nog eens een goede uitstraling geeft aan uw huis. Bent u op zoek naar warm tapijt? Kies voor een Hebeta tapijt!

Tapijt

De Hebeta tapijtcollectie collectie is opgebouwd met kwaliteiten met een zeer scherpe prijs-/kwaliteitverhouding. De warme kleuren en zachte materialen geven uw huis een luxe en warme uitstraling. Hebeta tapijt bestaat uit verschillende unieke collecties van kamerbreed tapijt, elk met hun eigen kleurenpallet. Wist u dat Hebeta tapijt ook geschikt is voor mensen met een allergieën? De speciale tapijtvezel heeft een groot aantal unieke eigenschappen, deze vezels zijn namelijk licht en kleurecht. Heeft u een ruimte waar veel zonlicht binnenkomt dan zijn deze kwaliteiten zeer geschikt. Verkleuring door zonlicht is namelijk niet mogelijk

Bij Rhetap vinden we dat bij elk interieur een passende tapijt te vinden is. Bent u benieuwd wat Hebeta u te bieden heeft? Kom gerust langs in onze showroom of neem contact met ons op. Wij kunnen u uitgebreid geven advies over het merk Hebeta en beantwoorden al uw vragen.

Kom naar onze showroom

Kom onze producten eens in de winkel bekijken, hieronder vindt u de openingstijden van onze showroom
Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:30 – 17:30 uur
Woensdag
09:30 – 17:30 uur
Donderdag
09:30 – 17:30 uur
Vrijdag
09:30 – 21:00 uur
Zaterdag
09:00 – 17:00 uur
Zondag
Gesloten
Neem contact op