• Persoonlijk advies op maat
  • Gegarandeerd hoogwaardige kwaliteit
  • Vakkundig en specialistisch team

De ontwikkeling, productie en verkoop van tapijten gebeurt allemaal in eigen huis. Dit gebeurt niet vaak bij tapijtfabrikanten. Er wordt dagelijks gekeken naar de komende trends en daar wordt handig op ingespeeld. Doordat alle onderdelen in eigen huis gebeuren, kunnen de processen snel worden bijgestuurd.

Tapijt

De tapijten van Edel bestaan uit onderscheidende synthetische en wollen tapijten. De Edel Carpets tapijtcollectie staat bekend om haar innovatieve constructies en ontwerpen en een gebalanceerd kleurenpalet dat altijd vooruit loopt op de trends. De kleuren passen perfect bij ieder huishouden en geven een moderne look aan het interieur. U kunt kiezen uit neutrale tinten, maar ook uit kleuren met een iets fellere tint. Zo is er voor ieder wat wils.

Bij Rhetap vinden we dat bij elk interieur een passend tapijt te vinden is. Bent u benieuwd wat Edel nog meer in zijn mars heeft? Kom gerust langs in onze showroom of neem contact met ons op. Wij kunnen u uitgebreid geven advies over het merk Edel en hun tapijten

Kom naar onze showroom

Kom onze producten eens in de winkel bekijken, hieronder vindt u de openingstijden van onze showroom
Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:30 – 17:30 uur
Woensdag
09:30 – 17:30 uur
Donderdag
09:30 – 17:30 uur
Vrijdag
09:30 – 21:00 uur
Zaterdag
09:00 – 17:00 uur
Zondag
Gesloten
Neem contact op