• Persoonlijk advies op maat
  • Gegarandeerd hoogwaardige kwaliteit
  • Vakkundig en specialistisch team

De mogelijkheden bij jaloezieën

Met houten jaloezieën, ook wel bekend als houten lamellen, creëer je een sfeervolle en natuurlijke uitstraling. Doorgaans worden houten jaloezieën in de slaapkamer of in de woonkamer opgehangen. Aluminium jaloezieën zie je vaak terug in de badkamer: ze zijn perfect voor vochtige ruimtes. Aluminium jaloezieën, ook wel aluminium lamellen genoemd, hebben een moderne uitstraling. Ook de kleur waarin je jouw jaloezieën kiest is belangrijk: hiermee zet je namelijk de toon voor je inrichting. Door voor witte jaloezieën te kiezen zorg je voor een rustige en natuurlijke ruimte. Daarbij zorgt de witte kleur ervoor dat de ruimte groter lijkt. Kies je voor zwarte jaloezieën, dan creëer je een industrieel interieur. Zwarte jaloezieën contrasteren prachtig met de rest van je interieur. Het kiezen van vlinderjaloezieën is ook een leuke mogelijkheid. De vlinderjaloezie combineert het beste van twee productgroepen in één jaloezie. Geopend lijkt de vlinderjaloezie op een horizontale jaloezie en gesloten op een plisségordijnen. Met de vlinderjaloezie kun je op ieder moment van de dag het licht filteren zoals jij dat wilt.

Bekijk hieronder al onze jaloezieën en ontdek de jaloezie die het beste past in uw interieur!

Al 40 jaar hoogwaardige raamdecoratie

B&C Raamdecoratie is de organisatie achter het merk Bece. B&C Raamdecoratie produceren op maat gemaakte raamdecoratie voor verschillende landen in Europa. Sinds de oprichting in 1971 is het uitgangspunt van B&C Raamdecoratie om voor ieder huis en voor iedere ruimte modieuze, gebruiksvriendelijke en kwalitatief hoogwaardige raamdecoratie te maken. Al meer dan 40 jaar!

Ruim assortiment met voor ieder wat wils

Multisol is al meer dan 40 jaar het merk in de binnenzonwering en raamdecoratie dat staat voor kwalitatief hoogwaardige maatwerkproducten tegen een zeer aantrekkelijke prijs. De collectei van Multisol bestaat uit rolgordijnen, plisségordijnen, vouwgordijnen en jaloezieën. Multisol heeft een ruim assortiment, voor ieder wat wils.

Mooie en innovatieve raamdecoratie

Sunway is ontstaan uit Jaloezieënfabriek Spijkenisse die in 1961 is opgericht. Sunway is één van de grootste bedrijven op het gebied van raamdecoratie. Sunway is het eerste bedrijf die de eerste rolgordijnen en vouwgordijnen op de markt bracht. En ook tot vandaag de dag staat Sunway bekend met mooie en innovatieve raamdecoratie. En dat is niet zo gek, want Sunway raamdecoratie is niet alleen heel praktisch, maar ook een aanvulling voor in huis.

Dé sfeermaker in een interieur

Zonnelux produceert een breed assortiment aan kwalitatieve raamdecoratie. Zonnelux vindt namelijk dat ieder raam een sieraad verdient. Raamdecoratie is dé sfeermaker in een interieur en Zonnelux hebben voor ieder raam een passende oplossing. Maatwerk vraagt om flexibiliteit en goed vakmanschap. En dat is precies wat ze bij Zonnelux doen.

1

Wij maken van uw huis een écht thuis

2

Wij garanderen hoogwaardige kwaliteit

3

Vakkundig team

Kom naar onze showroom

Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:30 – 17:30 uur
Woensdag
09:30 – 17:30 uur
Donderdag
09:30 – 17:30 uur
Vrijdag
09:30 – 21:00 uur
Zaterdag
09:00 – 17:00 uur
Zondag
Gesloten