• Persoonlijk advies op maat
  • Gegarandeerd hoogwaardige kwaliteit
  • Vakkundig en specialistisch team

Isolerende werking

De honingraat zorgt voor een stilstaande luchtlaag die isolerend werkt. Verduisterende duettes hebben daarnaast een speciale isolerende aluminium coating aan de binnenkant. In de zomer wordt de warmte geweerd, daarom blijft het aangenaam koel binnen. Daarnaast beschermen duettes en plissés uw interieur tegen verbleken door zonlicht.

Geluiddempende vermogen

Duettes en plissés hebben ook een zeer hoog geluiddempend vermogen. Zelfs in de moderne architectuur waarin veel beton, glas en metalen gebruikt worden, zullen duettes en plissés de akoestiek aanzienlijk verbeteren.

Sfeer in huis met duettes of plissés

Duettes en plissés zijn niet alleen multifunctioneel, maar brengen ook nog eens sfeer in je huis. Het is natuurlijk heel belangrijk om te zorgen voor de juiste lichtinval, hierdoor kan de uitstraling van een kamer enorm tot zijn recht komen. Duettes en plissés zijn verkrijgbaar in verschillende stoffen en geven zo iedere woning een stijlvolle uitstraling.

Wij helpen u graag bij de realisatie van uw woningaankleding! Zijn duettes of plissés iets voor u? Neem gerust contact met ons op of kom langs bij ons in de showroom!

Bekijk hier de duettes

Plisségordijn

Mooie en innovatieve raamdecoratie

Sunway is ontstaan uit Jaloezieënfabriek Spijkenisse die in 1961 is opgericht. Sunway is één van de grootste bedrijven op het gebied van raamdecoratie. Sunway is het eerste bedrijf die de eerste rolgordijnen en vouwgordijnen op de markt bracht. En ook tot vandaag de dag staat Sunway bekend met mooie en innovatieve raamdecoratie. En dat is niet zo gek, want Sunway raamdecoratie is niet alleen heel praktisch, maar ook een aanvulling voor ieder huis.

Ruim assortiment met voor ieder wat wils

Multisol is al meer dan 40 jaar het merk in de binnenzonwering en raamdecoratie dat staat voor kwalitatief hoogwaardige maatwerkproducten tegen een zeer aantrekkelijke prijs. De collectei van Multisol bestaat uit rolgordijnen, plisségordijnen, duettes, vouwgordijnen en jaloezieën. Multisol biedt raamdecoratie in veel verschillende soorten, maten en stijlen. Ze hebben een ruim assortiment, voor ieder wat wils.

Al 40 jaar hoogwaardige raamdecoratie

B&C Raamdecoratie is de organisatie achter het merk Bece. B&C Raamdecoratie produceren op maat gemaakte raamdecoratie voor verschillende landen in Europa. Sinds de oprichting in 1971 is het uitgangspunt van B&C Raamdecoratie om voor ieder huis en voor iedere ruimte modieuze, gebruiksvriendelijke en kwalitatief hoogwaardige raamdecoratie te maken. En dat lukt al meer dan 40 jaar!

1

Wij maken van uw huis een écht thuis

2

Wij garanderen hoogwaardige kwaliteit

3

Vakkundig team

Kom naar onze showroom

Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:30 – 17:30 uur
Woensdag
09:30 – 17:30 uur
Donderdag
09:30 – 17:30 uur
Vrijdag
09:30 – 21:00 uur
Zaterdag
09:00 – 17:00 uur
Zondag
Gesloten