• Persoonlijk advies op maat
  • Gegarandeerd hoogwaardige kwaliteit
  • Vakkundig en specialistisch team

Stof mogelijkheden voor paneelgordijnen

  • Transparant
  • Half-Transparant
  • Dichte stof

Creëer uw eigen paneelgordijn door een afwijkende kleurbaan toe te passen of combineer een transparante en dichte stof. Hiermee krijgt een uniek resultaat, privacy en licht in huis. Paneelgordijnen kan u voor het raam hangen als raamdecoratie, maar ook voor de bekleding van de tuindeur of schuifpui. De paneelgordijnen bestaan uit grote panelen stof die je gemakkelijk kan verschuiven. Ideaal én flexibel.

Design

Paneelgordijnen hebben een nieuw slank railsysteem waarmee een 4, 5 of 6 sporenrail mee samengesteld kan worden. Daarnaast kunnen paneelgordijnen voorzien worden van aluminium baleinen. Zo vindt u het design dat perfect past in uw interieur. Met de gordijnen kan je bepaalde delen van een ruimte afschermen, spullen die u niet de hele tijd in zicht wilt hebben kunt u op een stijlvolle manier verbergen. Het resultaat? Een opgeruimd huis.

Roomdivider

Een paneelgordijn is niet alleen voor glaspartijen of om licht te filteren, ook kunnen deze goed gebruikt worden om een ruimte af te schermen en hiermee gemakkelijk een eigen plek in huis te creëren.

Benieuwd hoe dit eruit ziet? Doe hieronder inspiratie op of kom langs in onze showroom en ontdek alle mogelijkheden van onze raamdecoratie.

Bekijk hier de Paneelgordijnen

Mooie en innovatieve raamdecoratie

Sunway is ontstaan uit Jaloezieënfabriek Spijkenisse die in 1961 is opgericht. Sunway is één van de grootste bedrijven op het gebied van raamdecoratie. Sunway is het eerste bedrijf die de eerste rolgordijnen en vouwgordijnen op de markt bracht. En ook tot vandaag de dag staat Sunway bekend met mooie en innovatieve raamdecoratie. En dat is niet zo gek, want Sunway raamdecoratie is niet alleen heel praktisch, maar ook een aanvulling voor in huis.

Kom naar onze showroom

Kom onze producten eens in de winkel bekijken, hieronder vindt u de openingstijden van onze showroom
Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:30 – 17:30 uur
Woensdag
09:30 – 17:30 uur
Donderdag
09:30 – 17:30 uur
Vrijdag
09:30 – 21:00 uur
Zaterdag
09:00 – 17:00 uur
Zondag
Gesloten
Neem contact op