• Persoonlijk advies op maat
  • Gegarandeerd hoogwaardige kwaliteit
  • Vakkundig en specialistisch team

Het rolgordijn is een populair type raamdecoratie. Dit komt doordat rolgordijnen een woning een stuk sfeervoller maken, maar ook voor verduistering zorgen. U kunt zelf kiezen of u de zon door de kamer laat schijnen of juist buiten wilt houden.

Stof mogelijkheden

  • Transparante stoffen, filteren het licht mooi en zijn geschikt voor in een woonkamer en keuken.
  • Verduisterende stoffen, weren licht en warmte. Perfect voor kinder- en slaapkamers.
  • Combi rolgordijn, als er genoeg ruimte is, is het mogelijk om twee rolgordijnen achter elkaar te plaatsen. Zo creëer je een dag- en nachtsituatie met een transparante en een verduisterende stof.

Wel een rolgordijn maar opzoek naar ander materiaal? Bekijk hier de Nubus Shades

Rolgordijnen bediening

  • Standaard, met een metalen ketting.
  •  LiteRise, door middel van de onderlat. Hierdoor komen kinderen niet in aanraking met bedieningskettingen.
  •  24 Volt motor, met slow start en slow stop bediening.
  •  Accumotor, eenvoudig in gebruik en makkelijk oplaadbaar door middel van de adapter of een zonnepaneel.

Parametre rolgordijn

Een parametre rolgordijn is een gordijn met een unieke celstructuur want zorgt voor een speels patroon. Een parametre gordijn wordt vaak gebruikt als roomdivider om toch voor een beetje privacy te zorgen tussen twee verschillende ruimtes. Daarnaast kan een parametre rolgordijn geplaatst worden voor het raam in bijvoorbeeld de woonkamer, daar hoeft het namelijk niet noodzakelijk donker te zijn. Parametre rolgordijnen zijn verkrijgbaar in vijf verschillende kleuren wit, beige, bruin, zwart en grijs.

Wij helpen u graag bij de realisatie van uw woningaankleding! Zijn rolgordijnen iets voor u? Neem gerust contact met ons op of kom langs bij ons in de showroom!

Bekijk hier de Rolgordijnen

Rolgordijn keuken
Rolgordijnen keuken

Bekijk onze andere rolgordijnen

Bekijk hier de Parametre rolgordijnen

Al 40 jaar hoogwaardige raamdecoratie

B&C Raamdecoratie is de organisatie achter het merk Bece. B&C Raamdecoratie produceren op maat gemaakte raamdecoratie voor verschillende landen in Europa. Sinds de oprichting in 1971 is het uitgangspunt van B&C Raamdecoratie om voor ieder huis en voor iedere ruimte modieuze, gebruiksvriendelijke en kwalitatief hoogwaardige raamdecoratie te maken. Al meer dan 40 jaar!

Ruim assortiment met voor ieder wat wils

Multisol is al meer dan 40 jaar het merk in de binnenzonwering en raamdecoratie dat staat voor kwalitatief hoogwaardige maatwerkproducten tegen een zeer aantrekkelijke prijs. De collectei van Multisol bestaat uit rolgordijnen, plisségordijnen, vouwgordijnen en jaloezieën. Multisol heeft een ruim assortiment, voor ieder wat wils.

Mooie en innovatieve raamdecoratie

Sunway is ontstaan uit Jaloezieënfabriek Spijkenisse die in 1961 is opgericht. Sunway is één van de grootste bedrijven op het gebied van raamdecoratie. Sunway is het eerste bedrijf die de eerste rolgordijnen en vouwgordijnen op de markt bracht. En ook tot vandaag de dag staat Sunway bekend met mooie en innovatieve raamdecoratie. En dat is niet zo gek, want Sunway raamdecoratie is niet alleen heel praktisch, maar ook een aanvulling voor in huis.

1

Wij maken van uw huis een écht thuis

2

Wij garanderen hoogwaardige kwaliteit

3

Vakkundig team

Kom naar onze showroom

Kom onze producten eens in de winkel bekijken, hieronder vindt u de openingstijden van onze showroom
Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:30 – 17:30 uur
Woensdag
09:30 – 17:30 uur
Donderdag
09:30 – 17:30 uur
Vrijdag
09:30 – 21:00 uur
Zaterdag
09:00 – 17:00 uur
Zondag
Gesloten
Neem contact op