• Persoonlijk advies op maat
  • Gegarandeerd hoogwaardige kwaliteit
  • Vakkundig en specialistisch team

Fractions zijn strakke panelen die zorgen voor een luxe uitstraling. Bovendien kunnen Fractions geheel geopend en gesloten worden. Dit kan door middel van de ‘blinde scharnieren’. Door de lichtsleuven in de Fractions groter of kleiner te maken, verandert het lichtinval. Wanneer je de lichtsleuven in de Fractions helemaal dicht doet, ontvang je een verduisterend effect en de gewenste privacy. Wanneer de Fractions helemaal dicht zijn, bieden de Fractions extra isolatie voor licht, lucht, warmte en geluid.

Voordelen van Fractions

Fractions hebben een aantal voordelen. Het belangrijkste voordeel van Fractions is dat ze dankzij het materiaal niet krom zullen trekken. Dit gebeurt ook niet in vochtige ruimtes, waardoor Fractions ook geschikt zijn voor de keuken en badkamer. Daarom zijn Fractions zó populair. Daarnaast zijn Fractions, wanneer ze gesloten zijn, helemaal lichtdicht en hebben ze een hoge isolerende waarde. Ideaal voor tijdens de warme zomermaanden of koude wintermaanden. Als laatste voordeel zijn de Fractions gemaakt van hoogwaardig aluminium en afgewerkt met een laklaag. Hierdoor zijn de Fractions krasbestendig.

Wil de Fractions met eigen ogen zien? Kom gerust langs bij ons in de showroom! Wij beantwoorden al jouw vragen over Unilux en Fractions!

Bekijk hier de Fractions

Continu werkend aan innovatie

Al sinds 1990 ontwikkelt en produceert Unilux zonwering in eigen fabriek in Nederland, ook de fractions. Unilux beheerst alle processen, van productontwikkeling tot levering en repareren zelf. Dit zorgt ervoor dat Unilux altijd de beste kwaliteit maatwerk kan leveren, binnen een zeer kort tijdsbestek. Unilux werkt continu aan verbeteringen en innovatie wat de constante kwaliteit van zonwering waarborgt.

1

Wij maken van uw huis een écht thuis

2

Wij garanderen hoogwaardige kwaliteit

3

Vakkundig team

Kom naar onze showroom

Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:30 – 17:30 uur
Woensdag
09:30 – 17:30 uur
Donderdag
09:30 – 17:30 uur
Vrijdag
09:30 – 21:00 uur
Zaterdag
09:00 – 17:00 uur
Zondag
Gesloten