• Persoonlijk advies op maat
  • Gegarandeerd hoogwaardige kwaliteit
  • Vakkundig en specialistisch team

Unilux beheerst alle processen in eigen huis. Dit zorgt ervoor dat Unilux altijd de beste kwaliteit maatwerk kan leveren, binnen een zeer kort tijdsbestek. Unilux werkt continu aan verbeteringen en innovatie wat de constante kwaliteit van zonwering waarborgt. De beste kwaliteit, dat is een zaak waar Unilux zeer trots op is. Unilux maakt zowel aluminium binnen- als buitenzonwering.

Fractions is de nieuwste innovatie op het gebied van shutters en Topspin één van de grootste spelers op de markt van elektrische screens. Beide producten worden in Nederland op maat ontworpen en geproduceerd wat resulteert in hoogstaande kwaliteit aluminium zonwering. Wij verkopen deze zonweringsproducten bij Rhetap!

Zonwering

Topspin is zonwering voor grote oppervlakken. Het wordt ook wel serre zonwering, veranda zonwering en screens zonwering genoemd. Met de Topspin zonwering screens zijn hele grote projecten gerealiseerd, maar ook serre’s, koepels en lichtstraten. De zonwering screens zijn niet alleen horizontaal of verticaal te plaatsen, maar ook gebogen of diagonaal. Dit zorgt voor een modern en luxe aangezicht. De mogelijkheden op het gebied van licht- en zonwering zijn eindeloos met Topspin. Je kunt zo gek niet bedenken en het kan. Topspin licht- en zonwering zorgt voor een aangenaam klimaat in zowel openbare gelegenheden als op het werk en gewoon thuis.

Fractions

Fractions zijn de aluminium shutters van Unilux. Er zijn veel manieren om licht-toetreding en daarmee ook sfeer in een ruimte te bepalen. Unilux Fractions biedt daarvoor een geheel nieuwe dimensie en laat je genieten van de speelse manier waarop de lichttoetreding geregeld kan worden. Door de unieke vormgeving van Unilux Fractions zijn ze geschikt om een ruimte stijlvol en modern aan te kleden. Fractions zijn strakke panelen die zorgen voor een luxe uitstraling. Bovendien kunnen Unilux Fractions geheel geopend en gesloten worden. Dit kan door middel van de ‘blinde scharnieren’. Door de lichtsleuven in de Unilux Fractions groter of kleiner te maken, verandert het lichtinval. Wanneer je de lichtsleuven in de Fractions helemaal dicht doet, ontvang je een verduisterend effect en de gewenste privacy. Wanneer de Fractions helemaal dicht zijn, bieden de Fractions extra isolatie voor licht, lucht, warmte en geluid.

Het voordeel van Unilux Fractions is dat ze dankzij het materiaal niet krom zullen trekken. Dit gebeurt ook niet in vochtige ruimtes, waardoor Fractions ook geschikt zijn voor de keuken en badkamer. Daarom zijn fractions zó populair.

Bij Rhetap vinden we dat bij elk interieur passende zonwering te vinden is. Bent u benieuwd wat Unilux u te bieden heeft? Kom gerust langs in onze showroom of neem contact met ons op. Wij kunnen u uitgebreid geven advies over het merk Unilux en hun zonwering en Fractions. We beantwoorden al uw vragen.

Kom naar onze showroom

Kom onze producten eens in de winkel bekijken, hieronder vindt u de openingstijden van onze showroom
Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:30 – 17:30 uur
Woensdag
09:30 – 17:30 uur
Donderdag
09:30 – 17:30 uur
Vrijdag
09:30 – 21:00 uur
Zaterdag
09:00 – 17:00 uur
Zondag
Gesloten
Neem contact op