• Persoonlijk advies op maat
  • Gegarandeerd hoogwaardige kwaliteit
  • Vakkundig en specialistisch team

Mogelijkheden duo rolgordijnen

Naast kleuren moet u ook kiezen voor een bediening. Dit kan door middel van een metalen ketting of een accumotor die oplaadbaar is door middel van een zonnepaneel of adapter. Als laatste kunt u ook kiezen uit een 24 volt motor met slow start en slow stop bediening. De kleuren van duo rolgordijnen zijn eindeloos, kom langs bij ons in de showroom om de kleuren te aanschouwen. 

Wij helpen u graag bij de realisatie van uw woningaankleding! Zijn duo rolgordijnen iets voor u? Neem gerust contact met ons op of kom langs bij ons in de showroom!

Bekijk hier onze duo rolgordijnen

Raamdecoratie woonkamer

Bekijk onze andere rolgordijnen

Al 40 jaar hoogwaardige raamdecoratie

B&C Raamdecoratie is de organisatie achter het merk Bece. B&C Raamdecoratie produceren op maat gemaakte raamdecoratie voor verschillende landen in Europa. Sinds de oprichting in 1971 is het uitgangspunt van B&C Raamdecoratie om voor ieder huis en voor iedere ruimte modieuze, gebruiksvriendelijke en kwalitatief hoogwaardige raamdecoratie te maken. Al meer dan 40 jaar!

Ruim assortiment met voor ieder wat wils

Multisol is al meer dan 40 jaar het merk in de binnenzonwering en raamdecoratie dat staat voor kwalitatief hoogwaardige maatwerkproducten tegen een zeer aantrekkelijke prijs. De collectie van Multisol bestaat uit rolgordijnen, plisségordijnen, vouwgordijnen en jaloezieën. Multisol heeft een ruim assortiment, voor ieder wat wils.

Mooie en innovatieve raamdecoratie

Sunway is ontstaan uit Jaloezieënfabriek Spijkenisse die in 1961 is opgericht. Sunway is één van de grootste bedrijven op het gebied van raamdecoratie. Sunway is het eerste bedrijf die de eerste rolgordijnen en vouwgordijnen op de markt bracht. En ook tot vandaag de dag staat Sunway bekend met mooie en innovatieve raamdecoratie. En dat is niet zo gek, want Sunway raamdecoratie is niet alleen heel praktisch, maar ook een aanvulling voor ieder huis.

1

Wij maken van uw huis een écht thuis

2

Wij garanderen hoogwaardige kwaliteit

3

Vakkundig team

Kom naar onze showroom

Kom onze producten eens in de winkel bekijken, hieronder vindt u de openingstijden van onze showroom
Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:30 – 17:30 uur
Woensdag
09:30 – 17:30 uur
Donderdag
09:30 – 17:30 uur
Vrijdag
09:30 – 21:00 uur
Zaterdag
09:00 – 17:00 uur
Zondag
Gesloten
Neem contact op