• Persoonlijk advies op maat
  • Gegarandeerd hoogwaardige kwaliteit
  • Vakkundig en specialistisch team

Sunway is het eerste bedrijf die de eerste rolgordijnen en vouwgordijnen op de markt bracht. En ook tot vandaag de dag staat Sunway bekend met mooie en innovatieve raamdecoratie. En dat is niet zo gek, want Sunway raamdecoratie is niet alleen heel praktisch, maar ook een aanvulling voor ieder huis. Omdat je kunt kiezen uit vele soorten, kleuren en formaten, biedt Sunway altijd een rolgordijn, vouwgordijn of plisségordijn dat bij jouw huis past. Bovendien zijn de producten van Sunway gemakkelijk te bedienen en getest op kindveiligheid. Voldoende redenen dus om voor Sunway raamdecoratie te kiezen!

Raamdecoratie

Sunway heeft een ruim assortiment met raamdecoratie. Ga je voor een rolgordijn, vouwgordijn of plisségordijn? Of kies je liever voor jaloezieën? Sunway heeft voor ieder interieur geschikte raamdecoratie. De Sunway raamcollecties worden met zorg samengesteld. Kwalitatief hoogwaardige producten, een actueel kleurbeeld en toepassing van high-end materialen. Sunway maakt gebruik van bijzondere dessins en techniek en dat is te zien in de raamdecoratie van Sunway. 

Bij Rhetap vinden we dat bij elk interieur passende raamdecoratie te vinden is. Bent u benieuwd wat Sunway u te bieden heeft? Kom gerust langs in onze showroom of neem contact met ons op. Wij kunnen u uitgebreid geven advies over het merk Sunway en hun raamdecoratie. We beantwoorden al uw vragen.

Kom naar onze showroom

Kom onze producten eens in de winkel bekijken, hieronder vindt u de openingstijden van onze showroom
Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:30 – 17:30 uur
Woensdag
09:30 – 17:30 uur
Donderdag
09:30 – 17:30 uur
Vrijdag
09:30 – 21:00 uur
Zaterdag
09:00 – 17:00 uur
Zondag
Gesloten
Neem contact op