• Persoonlijk advies op maat
  • Gegarandeerd hoogwaardige kwaliteit
  • Vakkundig en specialistisch team

Mogelijkheden aluminium jaloezieën

Er zijn een aantal mogelijkheden wanneer u kiest voor aluminium jaloezieën. Allereerst moet u kiezen voor een bepaalde kleur. Wij hebben prachtige naturel kleuren in het assortiment, maar u kunt ook kiezen voor een trendy fellere kleur. Van deminblauw tot okergeel en van groen tot donkerrood. Ook hebben we verschillende metallics beschikbaar, bijvoorbeeld goud en zilver. Als tweede moet u kiezen voor een bepaalde bediening. U kunt kiezen voor een elektrische bediening, een handmatige bediening of een bediening door middel van een handgreep.

Wij helpen u graag bij de realisatie van uw woningaankleding! Zijn aluminium jaloezieën iets voor u? Neem gerust contact met ons op of kom langs bij ons in de showroom!

Bekijk hier de aluminium jaloezieën

Aluminium jaloezie

Bekijk onze andere jaloezieën

Ruim assortiment met voor ieder wat wils

Multisol is al meer dan 40 jaar het merk in de binnenzonwering en raamdecoratie dat staat voor kwalitatief hoogwaardige maatwerkproducten tegen een zeer aantrekkelijke prijs. De collectei van Multisol bestaat uit rolgordijnen, plisségordijnen, vouwgordijnen en jaloezieën. Multisol heeft een ruim assortiment, voor ieder wat wils.

Mooie en innovatieve raamdecoratie

Sunway is één van de grootste bedrijven op het gebied van raamdecoratie. Sunway is het eerste bedrijf die de eerste rolgordijnen en vouwgordijnen op de markt bracht. En ook tot vandaag de dag staat Sunway bekend met mooie en innovatieve raamdecoratie. En dat is niet zo gek, want Sunway raamdecoratie is niet alleen heel praktisch, maar ook een aanvulling voor in huis.

Al 40 jaar hoogwaardige raamdecoratie

B&C Raamdecoratie is de organisatie achter het merk Bece. B&C Raamdecoratie produceren op maat gemaakte raamdecoratie voor verschillende landen in Europa. Sinds de oprichting in 1971 is het uitgangspunt van B&C Raamdecoratie om voor ieder huis en voor iedere ruimte modieuze, gebruiksvriendelijke en kwalitatief hoogwaardige raamdecoratie te maken. En dat lukt al meer dan 40 jaar!

1

Wij maken van uw huis een écht thuis

2

Wij garanderen hoogwaardige kwaliteit

3

Vakkundig team

Kom naar onze showroom

Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:30 – 17:30 uur
Woensdag
09:30 – 17:30 uur
Donderdag
09:30 – 17:30 uur
Vrijdag
09:30 – 21:00 uur
Zaterdag
09:00 – 17:00 uur
Zondag
Gesloten